Boyabat'ta Badmınton Çeyrek Final Müsabakaları Sona Erdi

Boyabat'ta Badmınton Çeyrek Final Müsabakaları Sona Erdi

Boyabat'ta Badmınton Çeyrek Final Müsabakaları Sona Erdi

Boyabat ilçesinde  2019-2020 Sezonu Faaliyet Programında yer alan ve üç gün süreyle devam eden Anadolu Yıldızlar Ligi Badmınton Çeyrek final müsabakaları sona erdi.

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığının 2019-2020 Sezonu faaliyet programında yer alan 14-16 Şubat 2020 tarihleri arasında Boyabat İlçesi Prof Dr. Necmettin Erbakan Spor salonunda düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Badmınton Çeyrek final müsabakaları açılış seremonisi Boyabat Belediye Başkan Yrd. Hüseyin Ceylan ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Faruk Erdem'in katılımlarıyla gerçekleştirililmiş olup 3 gün süren müsabakalar 16 Şubat Pazar günü sona erdi.

Müsabakaların sona ermesiyle birlikte İlçe Kaymakamlığı tarafından temin edilip hazırlanan madalya, katılım belgeleri ve Boyabat'a özgü hediyeler Boyabat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Faruk Erdem ve Belediye Başkan Yardimcisi Hüseyin Ceylan tarafından sporculara takdim edildi.

Anadolu Yıldızlar Ligi Badmınton çeyrek final müsabakalarına farklı illerden katılan 11 erkek, 10 kız toplamda 21 takımın sporcuları, antrenör, idareci ve hakem heyetine ilçedeki Zafer Otel salonunda Boyabat Belediye Baskanı Şefik Çakıcı tarafindan yemek ikramında bulunuldu. Programa İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy ve İlçe Milli Eğitim Müdür Osman Özkan ve diğer davetliler katıldılar.
.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Faruk Erdem, Boyabat Sesi Gazetesine yaptığı açıklamada "Misafir takımları ağırlamamızda, madalyaların ve çeşitli hediyelerin temininde gösterdikleri ilgi ve katkılarından dolayı İlçe Kaymakamımız Fatih Aksoy'a ve Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'ya şahsım ve  müdürlüğümüz adına çok teşekkür ediyorum. Bu süreç içinde emeklerini esirgemeyip misafirlerimizin memnuniyeti için çalışan personelimize de ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.

Boyabat'ta üç gün boyunca misafir olarak kalan badminton sporcuları idareci, antrenör ve hakem hayeti  İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Faruk Erdem, BadmInton İl Temsilcisi Bahtiyar Atif Köse ve tüm kurum çalışanlarının sıcak ve misafir perverliklerinden memnun kaldıklarını belirtip, Boyabat'ı hiç unutmayacağız, dediler.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2020, 01:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138