Boyabat Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında Şampiyon Belli Oldu

Boyabat Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında Şampiyon Belli Oldu

Boyabat Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen 2022 yılı Kurumlar arası Voleybol Turnuvası'nın şampiyonu finalde rakibini 3-1 yenen  Atatürk Ortaokulu takımı oldu.

Boyabat ilçesinde kurumlar arasında dayanışma ve yardımlaşmayı pekiştirmek adına düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası 05 Ocak 2022 Çarşamba günü 20 takımın katılımıyla başladı.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Spor Salonunda 20 Ocak 2022 Perşembe günü son dörde kalan takımlardan İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı takımları 3.'lük için karşılaştı. İlçe Emniyet Müdürü Yunus Emre Gökmen'inde izlediği karşılaşmayı 3-2 skorla kazanan İlçe Emniyet Müdürlüğü takımı turnuvanın 3. oldu. İlçe Jandarma Komutanlığı takımı da turnuvanın 4.'sü oldu.

Üçüncülük maçının bitmesinin ardından heyecanla beklenen final maçı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile Atatürk Ortaokulu  takımları arasında oynandı.

Hayli çekişmeli ve o kadar da zevkli geçen maçı 3-1 kazanan Atatürk Ortaokulu takımı turnuvanın şampiyonu oldu. Boyabat Halk Eğitimi Merkezi takımı da turnuvanın 2.'si oldu.

Karşılaşmaların sonunda turnuvanın şampiyonuna  2. ,  3. takımlarına  ve maçta görev alan hakemlere, kupa ve madalyaları düzenlenen törenle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin Cihan Tosunoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Faruk Erdem ve YEDAŞ Şefi Selçuk Dilek tarafından takdim edildi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2022, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138