Boyabat evinde Kastamonu'ya 3-2 kaybetti !

Boyabat evinde Kastamonu'ya 3-2 kaybetti !

Rüya gibi başladı kabusla bitti !

Boyabat 1868 Spor Bölgesel Amatör Lig’de oynadığı ikinci maçta 2-0 öne geçtiği maçta Kastamonu İl Özel İdarespor’a 2-3 kaybetti.

Bölgesel Amatör Lig 3.Grup’ta mücadele eden Boyabat 1868 Spor evinde ağırladığı Kastamonu İl Özel İdare Spor’a mağlup oldu.Boyabat Daylı Stadı’nda 17:00’da başlayan maça,hızlı başlayan Boyabat 1.dakikada Osman Talha’nın attığı golle öne geçti.33.Dakikada Arif Aslan’ın kafa vuruşu ile skoru 2-0’a getiren Boyabat 1868 Spor  Enes Bahadır Bayram’la 3.gole çok yaklaştı ancak kaleci izin vermedi.

Maçın kırılma noktalarından olan bu pozisyon sonrası Kastamonu İl Özel İdarespor baskısını artırarak önce 2-1’e daha sonra da 45.Dakikada devre bitmeden skoru 2-2’ye getirdi.İkinci yarının başında 3-2 öne geçen Kastamonu İl Özel İdarespor maçın sonuna kadar skoru korumayı bildi ve maçtan galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Yoğun yağış altında oynanan maçta ,maçın hakemi  verdiği kararlalr ile Boyabatlı taraftarlar tarafından büyük tepki topladı.

Bu skorla Boyabat 1868 Spor 3 puanda kalarak ikinci sıraya indi.

-Boyabat Sesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yılmaz
Yılmaz - 3 yıl Önce

Şımarıklık başka bir şey değil! Ne gerek var buna herşey yolunda iken disiplinsiz davranışlar yakışmadı, umarım bundan sonra kazanırız.

Mustafa Kılıçaslan
Mustafa Kılıçaslan - 3 yıl Önce

Evinde yenemeyen şampiyon olamaz

SIRADAKİ HABER

banner115