Boyabat 1868 Spor yönetimi Kastamonu maçı sonrası açıklama yaptı

Boyabat 1868 Spor yönetimi Kastamonu maçı sonrası açıklama yaptı

BOYABAT 1868 SPOR YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA''İNANIYORUZ GÜVENİYORUZ''

Gerze Belediyespor ile birlikte Bölgesel Amatör Lig'de Sinop'u temsil edecek Boyabat 1868 Spor,yeni sezon hazırlıklarını oynadığı hazırlık karşılaşmaları ile sürdürüyor.Kastamonu İl Özel İdare Spor ile karşılaşan Boyabat 1868 Spor Kastamonu'da oynanan karşılaşmadan Enes Bahadır'ın attığı gollerle 2-1 galip geldi.Karşılaşma sonrasında Boyabat 1868 Spor yönetiminden açıklama geldi.

Boyabat 1868 Spor yönetiminden yapılan yazı açıklamada şu ifadelere yer verildi ''Kastamonu İl Özel İdare Spor yönetimine ve teknik ekibine de bugun ki misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
Bilindiği üzere TFF BAL ligi konusunda sürekli karar değişikliğine gitmiş ve  en son grupları ve tarihi açıkladıktan sonra başlama tarihini tekrar ileri bir tarihe atmıştır; TFF’nin son aldığı karar ise isteyen takımların katılım sağlayacağı ve katılmayan kulüplerin ligde tutulacağı yönündedir. Katılmayan kulüpler ise bir dahaki sezon BAL liginde oynamaya devam edecektir. 80 gündür kampta olan takımımız Boyabat’ımızı ve Sinop’umuzu her ne şartta olursa olsun lige katılarak temsil etmeye ve sizlerle birlikte başarmaya kararlıdır. Hedefimiz net bir şekilde 3. Lig ve Sinop’un profesyonel liglerde temsil edilmesidir.
''

-Boyabat Sesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115