Boyabat 1868 Spor Niksar maçına hazırlanıyor

Boyabat 1868 Spor Niksar maçına hazırlanıyor

Boyabat 1868 Spor Niksar maçına hazırlanıyor

Sinop'u bu sene Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden ve geçtiğimiz hafta deplasmanda Ladik Belediyespor'u mağlup eden Boyabat 1868 Spor gözünü Niksar Belediyespor maçına dikti.

Tecrübeli Antrenör Metin Günay eşliğinde maça hazırlanan Sinop temsilcisi taktik idmanla hazırlıklarını sürdürüyor.Futbolcularına güvendiğini ifade eden antrenör Metin Günay '' Çok yetenekli oyunculardan kurulu bir kadromuz var bu kadroyu en iyi şekilde değerlendirip taraftarlarımızın beklentisini karşılamak istiyoruz.Takımımıza iki yeni transfer daha yaptık,bu oyuncularımızın da takıma katkı sağlayacağına inanıyoruz.Maddi durumlarımız el verirse bir iki takviye daha yapabiliriz.

Elimizdeki  kadroda bulunan futbolcularımız da çok sıkı çalışıyor.Geçen hafta deplasmanda çok önemli bir üç puan aldık bu hafta da  galip gelerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.Kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanmak için Sinoplu taraftarlarımızı maça davet ediyoruz.Hep birlikte takımımıza destek verirsek galibiyeti alacağımıza inancımız tam.'' dedi.

Boyabat 1868 - Niksar Belediyespor Maçı 06 Ekim 2019 Pazar Saat:15.00 Boyabat Daylı Stadı

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2019, 10:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
HAKAN
HAKAN - 4 yıl Önce

hocam öncelikle hoş geldiniz .açıklamalarınızı okudum gayet güzel mesajlar vermişsiniz .ama Sinoplu taraftarları maça bekliyoruz derken diliniz mi? sürçtü anlamadım, bizim takım Boyabat ilçesinin takımı Boyabatlı taraftarları maça bekliyoruz demeliydiniz. 3. hafta maçları oynanacak Sinop gazetelerinde haber olmadı Boyabat 1868 spor klubü. Hoca değişikliği yapıldı yine haber yok. Sinop Boyabat ı kıskanır hocam.

vatandaş
vatandaş - 4 yıl Önce

bi tane aklı başında biri de , şu mac ın gününü ve saatini yazsın şuraya.....
Maça davet nerde ne zaman belli değil.....
Haksız mıyım ?

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138