Boyabat 1868 Spor 13 futbolcuyla anlaştı

Boyabat 1868 Spor 13 futbolcuyla anlaştı

Boyabat 1868 Spor'dan imza şov

Antrenör Metin Günay yönetiminde yeni dönemde 3.Lig'i hedefleyen Boyabat 1868 Spor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Bölgesel Amatör Lig'de ilk hafta mücadelesinde bir diğer Sinop temsilcisi Gerze Belediyespor'u ağırlayacak olan Boyabat 1868 Spor, kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor.Daha önce Yusuf Oyit ve Azem Yavuz'u açıklayan kulüp iç ve dış transfer olmak üzere 13 futbolcu ile daha anlaşmaya vardı.Boyabat 1868 Spor bu kapsamda Recep Can Çeltikçi,Burak Ceylan,Enes Bahadır Bayram,Hasan Üstünkaya,Servet Kaburga,Burak Ahmet Yazıcı,Emre İleli,Yakup Başkurt,Emral Gümüş,Mustafa Şengün,Emirhan Lüle,Ufuk Sonay ve Ahmet Balcancı ile anlaştı.

Kulüpten yapılan açıklamada '' Bu şehir için 2018 yılında bir hayal kurduk; hayalimizi daha ilk yıl gerçekleştirdik. 10 yıl sonra şampiyonluk şehrimize geldi aynı yıl ikinci hayalimizi gerçekleştirdik ve takımımız BAL ligine yükseldi. Birlikte başardık,birlikte kutladık. Şimdi ise üçüncü hayalimiz için hazırız ve yine hep birlikte başaracağız, hep birlikte kutlayacağız.''  ifadelerine yer verildi

-Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2021, 11:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kurban Berdinazarov
Kurban Berdinazarov - 3 yıl Önce

Tebrik ederim kardes

SIRADAKİ HABER

banner115