Boyabat 1868 - Kastamonu ÖİKH maçında gol sesi çıkmadı

Boyabat 1868 - Kastamonu ÖİKH maçında gol sesi çıkmadı

Boyabat Daylı Stadında karşılaşma öncesi saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okunup, maç başlamak üzereyken Türkiye Futbol Federasyonundan aynı dakikada gelen mesajı üzerine Gözlemci Hakem Şerafettin Kösterelioğlu maçın orta hakemine maçı başlatmamasını söyleyip şehitlrimiz için 1 dakikalık saygı duruşu yapılmasını istedi. Saygı duruşu sonrası maç başlatıldı.

Boyabat Daylı Stadındaki maçı Esim Aydemir yönetirken Arif Emre Harmanbaşı ve Ayhan Uğurlu yan hakem Ahmet Kavşur da 4. Hakem olarak görev yaptılar. Takım kaptanları olarak ta Boyabat 1868 Spor, Tazer Kargoğlu, Özel İdare Köy Hizmetleri Spor da Abdulkadir Erdoğan'ın kaptanlığında ilk onbirle sahaya çıktılar.

BAL 4. Grup 19. Haftada kendi sahasında Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Spor'u ağırlayan Boyabat 1868 Spor taraftarın beklediği galibiyete ulaşamadı. Golsüz sona eren 90 dakika sonucunda Boyabat puanını 18'e çıkarırken, Kastamonu temsilcisi de puanını 35'e yükseltti.

Boyabatlı taraftarlar, takımlarının galibiyetler zinciri başlatmasını beklerken maçın beraberlikle bitmesinden hoşnutsuzluğunu dile getirip,"kadro var, fakat oyun sistemi bir türlü oturmadı" serjenişlerinde bulundular.

Boyabat 1868 Sporun aldığı sonuçlarla taraftarlarını üzmesi karşısında, emniyet güçlerinin saha kenarı, tribünler ve saha dışında sıkı güvenlik önlemleri alması, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar'ın her maçta stada gelip içerde ve dışarda güvenlik önlemlerini bizzat kontrol etmesi, BAL maçlarının olaysız devam etmesi, taraftarların başarısız sonuçlara rağmen tribünleri doldurup takımlarına desteği sürdürmeleri spor adına olumlu güzelliklerdi. 

Mahmut Coşkun


 

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2020, 18:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115