Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz'ün Boyabat ziyareti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz'ün Boyabat ziyareti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz ve  beraberindeki heyet Boyabat ilçesinde İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin olmak üzere sivil toplum örgütleri ve esnafları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz ve  beraberindeki heyet Sinop ziyareti sonrasında Boyabat ilçesine gelerek partisinin ilçe başkanlığına gelerek partililere seminer toplantısı gerçekleştirdi.

Mehmet Altınöz ve beraberindeki heyet ilk olarak İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin'i makamında ziyaret edip ilçeyle ilgili bilgi alıp, görüş alışverişinde bulundular.

Partili heyet daha sonra Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'yı, Ziraat Odası Başkanı Cemil Elmacı'yı, Boyabat Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Abdullah Genç'i makamlarında ziyaret ederek Boyabat'la ilgili bilgi alıp, görüş alışverişinde bulundu.

Heyet ilçe merkezindeki esnafları da ziyaret ederek, sorunlarını dinleyip, esnafın sorunlarını nasıl çözeceklerini anlattı.

Boyabat Sesi muhabirine açıklamada bulunan Altınöz, "Sinop'ta Erbakan Hocamızın memleketinde bulunmuş olmaktan duymuş olduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Genel başkanımızın vermiş olduğu görev doğrultusunda Sinop'ta çok hayırlı işler yaptık. Öncelikle Sinop il merkezinde partimizin il teşkilatımızla il divanı gerçekleştirdik. Bir çok kurum ve kuruluşu, esnafımızı ziyaret ettik.

Bugün de Sinop'un en şirin ilçelerinden biri olan Boyabatımızdayız. Boyabat İlçe Teşkilatımız ile kahvaltıda bir araya geldik eğitim toplantısı gerçekleştirdik. Sorunları kaynağından esas muhataplarından dinleme fırsatı bulduk.

 Bizler partimizi yeni kurduk. İnşallah Sinop'a büyük hizmetler gerçekleştireceğiz. Sinopumuz sadece turizm açısından değil tarım ve hayvancılık olarak ta ileri seviyeye ulaşacak. Çiftçimiz, köylümüz ileri seviyede kalkınacak ve bu şehirler göç veren değil göç alan yerler haline gelecek." dedi.

Ziyarete Yeniden Refah Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Mustafa Barutçu, Sinop İl Başkanı Mustafa Çınar, Boyabat İlçe Başkanı Hüseyin Özcan ve partililer katıldılar.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz'ün esnaf ziyaretleri, Ziraat Odasında tarım ve hayvancılıkla ilgi üreticilerin sıkıntılarını ve çözüm önerilerini, Ziraat Odası Başkanı Cemil Elmacı'ını Boyabatlı üreticilerin durumunu anlattığı toplan 20 dakikalık video görüntüleri yukarıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2021, 16:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115