Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Boyabat'a geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Boyabat'a geliyor

YENİDEN REFAH PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET ALTINÖZ BOYABAT'A GELİYOR

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın damadı Mehmet Altınöz, Boyabat'a geliyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yeniden Refah Partisi Boyabat İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, "23 Kasım 2018 de Çankaya'da Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Sayın Fatih Erbakan tarafından kurulan Yeniden Refah Partisi, bir çok televizyon kanalı tarafından medya ambargosu uygulanmasına rağmen adeta çığ gibi büyüyor. Türkiye'nin neredeyse tüm il ve ilçelerinde teşkilatlanmalarını tamamlayan Yeniden Refah Partisi Sinop ve tüm ilçelerinde  de teşkilatlanmasını tamamladı. İlçe kongrelerini tamamlayan parti Sinop'ta il kongresine gitmeye hazırlandığı şu günlerde, partinin önemli ismi Altınöz'ü ağırlayacak.

14 Ocak 2021 Perşembe günü Sinop Merkezde olacak olan Altınöz, 15 Ocak 2021 Cuma günü de Boyabat'ta olacak. Sabah kahvaltısı sonrasında Boyabat Kaymakamı Sayın Mehmet Nuri Çetin, Belediye Başkanı Sayın Şefik Çakıcı ve Boyabat Ticaret Odası yönetimini ziyaret edecek olan Altınöz, daha sonra ilçe esnaflarını da ziyaret edecek. Daha sonrada Beyazıt Camisinde Cuma namazını kılacak."

İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, genel merkezin, Sinop iline ve Boyabat ilçesine özel olarak ehemmiyet verildiğinin bilinmesini isterim diyerek "Boyabat milli görüşün kalesidir, bu hep böyleolmuştur ve hep böyle kalacaktır." dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2021, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115