Vekil Karadeniz, muhtarları Sinop'a davet etti.

Vekil Karadeniz, muhtarları Sinop'a davet etti.

Vekil Karadeniz, muhtarları Sinop'a davet etti.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop ili ve ilçelerindeki tüm muhtarları Sinop ilinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmacı olarak katılacağı toplantıya davet etti.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Boyabat CHP İlçe Başkanlığında ilçe başkanı Hasan Sıtkı Mor, Boyabat Merkez ve Köy İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Sakacı, partililer ve bazı muhtarların katıldığı toplantıda 8 Nisan 2021 günü  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sinop'a yapacağı ziyaretle ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP Boyabat İlçe Başkanlığı salonunda düzenlene toplantıda konuşan Karadeniz, Sinop ve ilçelerinin sorunlarının çözümü için iktidar ve muhalefet yetkilileri elbirliği içinde ve hiç bir ayrımcılık yapmadan birlikte çözmelidir, dedi.

Karadeniz, "Biz Sinop ve ilçelerine yapılacak yatırımlar ve sorunların çözümü için iktidar yetkililerine her desteği vermeye hazırız. Pandemi dolayısıyla küçük esnaflarımız büyük sıkıntılar yaşamaktadır. Esnafımız kepenk kapatacak, batacak durumdadır. Devlet bu günler için vardır, esnafımız bu güne kadar devletine vergilerini ödeyerek bağlılığını göstermişse, bu gün de devlet vatandaşına bağlılığını göstermelidir.

Çiftçinin ve tarım üreticilerinin de sıkıntıda olduğuna değinen Karadeniz, "Hükümet kuru baklagillerde gümrük vergisini sıfırlayarak ithalatçıya ve yabancı devletlerin çiftçisine destek vermiş oluyor. Girdi fiyatları öyle arttı ki çiftçimiz masrafını kurtarmıyor diye tarlasını ekemiyor. İthalatçılar para kazanıyor. Çiftçimize destek veremezsek, traktörüne tarlasına haciz gelecek.

Kılıçdaroğlu'nun 8 Nisanda Sinop'ta muhtarlarla yapacağı toplantıya tüm muhtarları davet ediyoruz, diyen Karadeniz, "Toplantıya katılın, sorunlarınızı dile getirin, devletten ne istiyorsunuz söyleyin. Genel başkanımızın çözüm önerilerini dinleyin. Biz iktidar olduğumuzda hiç bir muhtara senin siyasi görüşün nedir, hangi partidensin, bu köyde hangi partiye kaç oy çıkmış diye sormayacağız. Herkesin görüşüne saygılıyız. Biz köyün sorunu nedir, onu soracağız ve elimizden geldiğince en kısa sürede çözeceğiz.

Karadeniz Berat Kandili dolayısıyla da açıklamada bulunarak "Ülkemiz ve tüm dünyada yaşayan müslümanların Berat Kandillerini kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum" dedi.

Toplantıya ayrıca CHP Sinop İl Başkanvekili Bedirhan Ayhan, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Erdal Uzun, CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri Arif Erdoğan, Mahmut Ümit Uğur, Ahmet Güllüoğlu, CHP Boyabat Kadın Kolları Başkanı Ayşe Melek Günal, Gençlik Kolları Başkanı Fadime Ertaş ve partililer katıldılar.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2021, 17:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan erdoğan
Hasan erdoğan - 3 yıl Önce

CHP den belediye için aday adayı olan metin gürbüz beyi ziyaret için . Boyabat Tan sinopa geldik dernek başkanı ve 7 muhtar, metin bey sayın vekilin adayı olmadığı için bizle ilgilenmedi bile.
Davet e gitmeyiz
Giden gider.metin gürbüz Boyabat büyük hizmetleri olan muhterem kişidir.

SIRADAKİ HABER

banner115