Nazım Maviş'ten yoğun mesai

Nazım Maviş'ten yoğun mesai

Nazım Maviş'ten yoğun mesai

Ak Parti Sinop Milletvekili Dr.Nazım Maviş geçtiğimiz hafta yoğun bir mesai geçirdi.

Haftaya Sinop'ta bir çok ziyaret ve inceleme programına katılan Maviş, daha sonra Ankara'da ziyaretler gerçekleştirdi.Maviş Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Reha Denemeç, İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük, Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir ile ayrı ayrı görüşmelerde bulundu.

AK Parti Milletvekili Nazım Maviş Ankara ziyaretlerinde Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesinin yatak kapasitesinin artırılması, hastaneye yeni tıbbi cihazların kazandırılması gibi konularda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü.

Bunun yanısıra Boyabat İnönü Okulunun Restorasyon çalışmaları,Boyabat Orta Çarşı Restorasyonu,İçme suyu projeleri ile ilgili Boyabat ilçesininin ihtiyacı olan boru hibeleri hakkında çalışmalar gerçekleştiren Maviş yoğun bir hafta geçirdi.

Maviş konuya ilişkin yaptığı açıklamada '' Bizler için yorucu bir hafta oldu ,Sinopumuz için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.Yoğun bir görüşme trafiği oldu.İnşallah bu hafta da Sinop'ta yatırımlarımızı yerinde inceleyeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

-Boyabat Sesi


 

YORUM EKLE
YORUMLAR
yenimahalleli
yenimahalleli - 3 yıl Önce

vekilim aslında oyverilecek biri deyilsiniz sebebse bir vatantaşın derdine derman olmuyorsunuz yen için cumhurbaşkanına şükredin onun sayesinde vekilsiniz işyerimiz kapalı yardım yokmu bizlere şova gerek yok koyun çan derdinde kasap etmi derler

SIRADAKİ HABER

banner115