Nazım Maviş stad ve üniversite kampüsünde incelemelerde bulundu

Nazım Maviş stad ve üniversite kampüsünde incelemelerde bulundu

Nazım Maviş stad ve üniversite kampüsünde incelemelerde bulundu

Sinop Ak Parti Milletvekili Nazım Maviş Sinop'a yeni yapılan Stadyum inşaatı ve Sinop Üniversitesi yeni kampüs inşaatı çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Mart ayında yoğun bir çalışma mesaisini geride bırakan Sinop Ak Parti Milletvekili Dr.Nazım Maviş Sinop'u ziyaret ederek devam eden yatırımlar ile ilgili incelemelerde bulundu.Bu kapsamda Sinop'a yeni kazandırılan Sinop Stadı inşaatında yetkililerden bilgi aldı.Daha sonra Sinop Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Nihat Dalgın ile beraber kampüs alanında Öğrenci Yaşam Merkezi, kampüs içi yollar ve köprüyolu, Spor Bilimleri Fakültesi tribünü, Eğitim Fakültesi inşaatı, Fen Edebiyat Fakültesi binası ve kampüs alanı içeresinde devam eden peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi.  

Maviş inşaatlarda yapılan önemli ilerlemelerden memnun kalırken Sinop Üniversitesi kampüsünün Sinop’un en büyük yatırımlarından biri olduğuna dikkat çekti. 

İncelemelere Milletvekili Nazım Maviş'in yanısıra  ve Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu,, AK Parti Sinop İl Başkanı  Uğur Giresun, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı  Hüseyin Konukçu ve Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri de katıldılar.

-Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2021, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138