Maviş'ten 15 Temmuz Mesajı

Maviş'ten 15 Temmuz Mesajı

Maviş''Hainler amaçlarına asla ulaşamayacaklar''

AK Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Dr. Nazım MAVİŞ, 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.Maviş mesajında şu ifadelere yer verdi;

Değerli Hemşehrilerim,

2016 yılının 15 Temmuz gecesi ülkemiz, Fetö terör örgütü eliyle tarihinin en ağır imtihanlarından biri olan hayâsız bir darbe kalkışmasına maruz kalmış; Allah’ın yardımı, CumhurbaşkanımızRecep Tayyip ERDOĞAN’ın dirayeti, aziz milletimizin cesareti ve kahraman emniyet ve silahlı güçlerimizin üstün gayretleriyle bu büyük ve hain fetöcü darbe teşebbüsü bertaraf edilmiştir. 15 Temmuz bizlere göstermiştir ki, hiçbir güç Allah aşkı ve vatan sevgisiyle dolu yüreklerden daha üstün olamaz. 

Vatan sevgisini tüm değerlerin üstünde tutan aziz Milletimiz, 15 Temmuz hain darbe girişimini tüm vatanseverlerle birlikte sokaklara dökülerek, bu uğurda canlarını vererek engellemiştir. 15 Temmuz gecesi yaşananlar, Milletimizin lideriyle el ele vererek meydanlarda gösterdiği birlik ve dayanışma ruhunun en güzel örneğidir. Milletimizin birlik ve beraberliğine ülkemizin bağımsızlığına kasteden hainler bilsinler ki amaçlarına asla ulaşamayacaklardır. 

O gece illerinde bulunan Milletvekillerimiz illerinin meydanlarına koşarken, Ankara’da bulunan Milletvekillerimiz de tankların namlularının çevrildiği, uçakların bombaları ve helikopterlerin ateşleri altındaki TBMM’ye koştu. Bizde çok sayıdaMilletvekili ile beraber gece boyunca Meclis’ten hiç ayrılmadık. Milletimiz meydanlarda hain darbe girişimine karşı dururken, O gece TBMM’deki Milletvekilleri olarak bizler, Milli iradenin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açık kalmasını sağlayarak, Milletimize azim ve cesaret vermek için çelikten irademizi ortaya koymanın bahtiyarlığını yaşadık. Bağımsızlığımızın karargahı olan Gazi Meclisimizin İstiklal Savaşındaki kahramanlığı nasıl unutulmamışsa, 15 Temmuz gecesi Meclisimizin gösterdiği Milletin emanetini koruma iradesi deunutulmayacaktır.

Bu vesile ile Milli birliğimize yönelik darbe kalkışmasının püskürtülmesinde hayatlarını feda eden Ayancıklı Şehidimiz Ömer Can Aaçıkgöz başta olmak üzere bütün vatan evlatlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimizi de minnet ve şükran ile anıyor, değerli hemşehrilerime saygı ve selamlarımı sunuyorum.''

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2020, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115