İl genel meslisi Üçüncüoğlu'nu tekrar başkan seçti

İl genel meslisi Üçüncüoğlu'nu tekrar başkan seçti

Meclis, Üçüncüoğlu'nu tekrar başkan seçti

Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, AK Partili ve CHP'li üyelerin oylarının tamamını alarak tekrar başkanlığa seçildi.

Meclisin Nisan ayı oturumlarının ilk gününde Başkan Yakup Üçüncüoğlu'nun 2 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle meclis başkanlığı seçimi yapıldı. Gizli oy yöntemiyle yapılan seçim sonucunda Üçüncüoğlu, AK Parti ve CHP'li il genel meclisi üyelerinin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

SİNOP İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
 

İl Genel Meclis üyelerinin tamamının desteğini alarak seçilmesinin meclisteki uyumun önemli bir göstergesi olduğunu belirten Yakup Üçüncüoğlu, "Üyelerimizin bize gösterdiği güven için kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Bunun nasıl bir yük ve ne derece kıymetli olduğunun bilincindeyim. Bu bizim yükümüzü daha da ağırlaştırıyor. Tüm İl Genel Meclisi üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde tüm enerjimizi ilimizin sorunlarına ve bunların çözümüne harcayacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde tüm zorlukların üstesinden geleceğiz. Sinop için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Bu arada Meclis Başkanlık Divanı, İl Encümen Üyelerinin ve İhtisas Komisyonlarının da seçimleri yapıldı.

Yapılan gizli oylamada, il genel meclisi birinci başkanvekilliğine Boyabat İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Demircan, ikinci başkanvekilliğine ise Gerze İl Genel Meclisi üyesi İzzet Karaman seçildi.
Asil katip üyeliğe Boyabat İl Genel Meclisi Üyesi Rıdvan Mete ile Erfelek İl Genel Meclisi Ülesi Nihat Çetinkaya, yedek katip üyeliklere Türkeli İl Genel Meclis Üyesi Bilal Öztürk ve merkez İl Genel Meclisi Üyesi Canan Atabek seçildi. İl encümenliği için yapılan seçimlerde ise merkez İl Genel Meclisi Üyesi Fatih Özçelik ve Boyabat İl Genel Meclisi Üyesi Rıdvan Mete ile Erfelek İl Genel Meclisi Üyesi Nihat Çetinkaya il encümeni oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138