Cumhuriyet Halk Partisi Boyabat İlçe Başkanlığı Basın Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Boyabat İlçe Başkanlığı Basın Açıklaması

CUMHURİYET HALK PARTİSİ BOYABAT İLÇE BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

Siyasi partiler kanunu ve tüzüğümüz gereği Partimiz il ilçe kongreleri ve kurultayımız olağan üstü durumlar hariç 2 yılda bir yapılmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi Boyabat ilçe kongresi de 5 Ocak 2020 tarihinde 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi salonunda yapılmış olup Başkanlığa Murat SEZER

Yönetim Kurulu asil üyeliklerine de Hasan Sıdkı MOR, Şakir ÖZDEMİR, Nail AYRANCIGİL, Saadettin KÜLCÜ, Mustafa OTKUN, Mustafa Hakan AÇIKGÖZ, Hüseyin ÇELTİKÇİ, Bayram ŞENELOĞLU, İhsan ÜNLÜ, Ali KARA, Mehmet ALARSLAN ve Mehmet ÇETİNKAYA seçilmişlerdi.
Mart 2020 de Başkan Murat SEZER’ in özel sebeplerden kaynaklı ikametini Sinop il merkezine almasıyla boşalan İlçe Başkanlığına partimizin yönetim kurulu asil üyelerinin de tercihleri neticesinde Hasan Sıdkı MOR seçilmiş ve bu onurlu görevi Ocak 2022 sonuna kadar da sürdürmüştür. Aradan geçen 2 yıla yakın sürede gelişen sağlık sebepleri ve iş yoğunluğundan kaynaklı sıkıntılarını dile getiren Hasan Sıdkı MOR yönetim kuruluna istifasını sunmuş olup Boyabat CHP ilçe başkanlığına yönetim kurulu asil üyelerinden Mehmet ALARSLAN seçilmiştir. 

Demokratik yollarla kongresini yapan Partimizde çok sık rastlanmayan bu olağan üstü durumlarda dahi örgütün iradesine saygı duyulmuş ne il başkanlığı nede Genel merkez atama yöntemini seçmemiş yönetim kurulu kendi içerisinden başkanını seçsin hoşgörüsün de bulunmuştur. 

Boyabat CHP ilçe Başkanlığındaki bu gelişmeleri kamuoyunun taktirine bırakıyor saygılar sunuyoruz.
Boyabat CHP Yönetim Kurulu adına
İlçe Bşk. Mehmet ALARSLAN


 

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2022, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138