CHP'li Karadeniz, Vefatının 13. Yılında Ecevit'i Andı

CHP'li Karadeniz, Vefatının 13. Yılında Ecevit'i Andı

CHP'li Karadeniz, Vefatının 13. Yılında Ecevit'i Andı

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Bülent Ecevit'in 13. ölüm yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Karadeniz mesajında;
"Türk siyasi tarihine ismini altın harflerle yazdıran Türkiye'nin Karaoğlan'ı Bülent Ecevit'i ebediyete intikalinin 13. yıl dönümünde sevgiyle ve rahmetle anıyorum.

Siyasete saygıyı, nezaketi ve hoşgörüyü kazandıran, her koşulda milletinin menfaatlerini düşünerek "ben değil biz" anlayışıyla hareket eden Bülent Ecevit, sadece Türk siyaseti değil, Dünya siyasetinde de örnek teşkil eden bir karaktere sahipti. Uzun yıllar hizmet ettiği ülkesine ve milletine olan sevgisini yazdığı şiirlerinde de vurguladı. Küresel bir kavgaya dönüşen, seslerin yükseldiği, hakaret ve tehditlerin ardı arkasının kesilmediği Dünya siyasetinde Bülent Ecevit gibi karakterli siyasetçilerin değerini her geçen gün daha iyi anlıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; gerek siyasi gerek sosyal hayatında bizlere örnek olan, tarihten izi silinmeyecek büyük devlet adamı Bülent Ecevit'i bir kez daha sevgi ve rahmetle anıyorum, ruhu şad olsun" ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2019, 22:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115