BOYABAT MHP’DE YENİ YÖNETİM GÖREVE BAŞLADI

MHP Genel Merkezi tarafından feshedilen önceki Boyabat MHP ilçe yönetimi sonrasında Boyabat MHP İlçe Başkanlığına Engin Aydın getirildi

BOYABAT MHP’DE YENİ YÖNETİM GÖREVE BAŞLADI

BOYABAT MHP’DE YENİ YÖNETİM GÖREVE BAŞLADI

MHP Genel Merkezi tarafından feshedilen önceki Boyabat MHP ilçe yönetimi sonrasında Boyabat MHP İlçe Başkanlığına Engin Aydın getirildi

MHP Genel Merkezi tarafından feshedilen Boyabat MHP ilçe yönetimi sonrasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın imzasıyla MHP Boyabat İlçe Başkanlığına Engin Adın getirildi.

MHP Boyabat Belediye Başkan Adayı Şükrü Kaya, partililer ve Ülkü Ocakları gençlerinin de katıldığı toplantıda MHP Boyabat İlçe Başkanlığına getirilen Engin Aydın ve 19 kişilik yönetim kurulu üyelerinin isimlerini tek tek okuyup toplantıya katılanlara tanıttı.

MHP Boyabat Belediye Başkan Adayı Şükrü Kaya, yaptığı konuşmada "Milliyetçi Hareket Partisini bölmeye çalışanlar asla başarılı olamayacaklardır. Ülkücüler burada, MHP burada. Biz Boyabat'ta başkanlığı kazanacağımıza yürekten inanıyoruz. İlçeceki oyların yüzde yetmişini alacağımızı iddia ediyoruz. Biz inandık, siz de inanın. Allah yardımcımız olsun, yeni yönetime canı gönülden başarılar diliyorum." dedi.

Daha sonra yeni yönetim ve partililer seçim sürecinde yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunup, ileriki günlerde daha sık bir araya gelerek çalışmalarını hızlandıracaklarınını dile getirdiler.

Toplantıya MHP Boyabat Belediye Başkan Adayı Şükrü Kaya, MHP Boyabat İlçe Başkanı Engin Aydın, Boyabat Ülkü Ocakları Başkanı Osman Tuncel, belediye meclis üyeleri, ülkücü gençler ve partililer katıldılar.

Haber : Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2019, 01:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Boyabatlı
Boyabatlı - 5 yıl Önce

Allah Allah mhp diye bir parti kaldımı.

Ali kandemir
Ali kandemir - 5 yıl Önce

MaşAllah.Boyabatımıza yakışıcak genç dinamik kaliteli bir başkan.Allah yardımcısı olsun.Hayırlısı olsun...

Mehmet Büyükkayıkçı
Mehmet Büyükkayıkçı - 5 yıl Önce

Boyabat omuza ve ülkücü camiaya hayırlı olsun, başarılar dilerim

Koca kurt
Koca kurt - 5 yıl Önce

Sira hangi partide bilmek isteriz boyabatli olarak soruyoruz

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138