BBP Sinop İl Başkanlığına Tahir Şahin atandı

BBP Sinop İl Başkanlığına Tahir Şahin atandı

BBP Sinop İl Başkanlığına Tahir Şahin atandı

Büyük Birlik Partisi(BBP) Sinop İl Başkanlığı görevine Sinoplu işadamı Tahir Şahin atandı. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Şahin, hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeden hizmet edeceklerini belirterek, “ “Türkiye’mizin en mutlu kentinde hizmet etmek isteyen tüm hemşerilerimizi Büyük Birlik Partisi çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz” dedi.

BBP Sinop İl Başkanlığı görevine atanan Sinoplu işadamı Tahir Şahin, Yediren Restaurantta basın toplantısı düzenledi. Program da konuşan Şahin, “Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcımız Sayın Tevfik Eren beyin teklifi üzerine Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin tensipleri ile 15.06.2020 tarihinde Sinop İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım” dedi.

“HER VATANDAŞIMIZIN HAYATINA DOKUNMA DÜŞÜNCESİYLE YOLA ÇIKTIK”

Amaçlarının hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeden Sinop’a hizmet etmek olduğunu ifade eden İl Başkanı Şahin, “Onurlu geçmişimiz ve enerjimizle hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeden tüm Sinop ve Sinoplulara hizmet etmek için yola çıktık. Büyük Birlik Partisi olarak, ebedi liderimiz şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi “Dik duracağız, Doğru söyleyeceğiz, Düz yürüyeceğiz, Her zaman ve Her Şartta Milletimizin Yanında Olacağız.”  Tüm yönetimimiz ile insan hak ve özgürlüklerinin savunucusu olarak çalışmak istiyoruz. Bu makamlar geçici ve emanettir. Mühim olan hizmet etmektir, kalıcı eserler bırakmaktır. İlimizde ihtiyacı olan her bir vatandaşımızın hayatına dokunma düşünceleri ile yola çıktık. Türkiye’mizin en mutlu şehrinde hizmet etmek isteyen tüm hemşerilerimizi Büyük Birlik Partisi çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz. Partimizin il binası tüm gün açık olacak ve değerli vatandaşlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.

“GENEL BAŞKANIMIZIN KATILIMIYLA AÇILIŞ YAPMAYI PLANLIYORUZ”

Şahin, son olarak, “Bu göreve şahsımı ve yönetim kurulundaki tüm çalışma arkadaşlarımızı layık gören başta Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Tevfik Eren, teşkilatlarımızdan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ali Keser ile tüm parti merkezimizin değerli yöneticilerine şükranlarımızı sunarız. Rabbim çıkmış olduğumuz bu kutsal ve bir o kadar da huzurlu bu yolda bizleri muzaffer eylesin, mahcup etmesin İnşallah. Şunu da duyurmak istiyorum. Önümüzdeki günlerde de Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin de katılımlarıyla il binamızın açılışını hep birlikte gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Tarih netleşince bunu da Sinoplu hemşerilerimize duyuracağız” ifadelerine yer verdi. 

TAHİR ŞAHİN KİMDİR?

1979 yılında İstanbul’da doğan ve aslen Sinop İli Merkez İlçeye bağlı Soğuksu - Sazlı Köyü nüfusuna kayıtlı olan Tahir Şahin, ailesi ile birlikte Çiftlik köyünde yaşamaktadır.  Tahir Şahin İlk, Orta, Lise ve Lisans tahsilini İstanbul’da tamamladı. Evli ve 2 çocuk babası olan Şahin,  iyi derecede İngilizce bilmektedir. 2002 – 2010  yılları arasında CAD/CAM ve CNC takım tezgahları satışı üzerine Sektörün öncü firmalarında Satış Müdürlüğü, Bölge Müdürlüğü ve Genel Müdürlük görevlerinde bulundu. 2010 yılında kendisine ait CNC makineleri üzerine firma kurdu ve halen kurmuş olduğu firmanın Genel Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138