Barış Karadeniz Boyabat'ta muhtarlarla buluştu

Barış Karadeniz Boyabat'ta muhtarlarla buluştu

Barış Karadeniz Boyabat'ta muhtarlarla buluştu

Sinop Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Barış Karadeniz Boyabat'ta muhtarlarla bir araya geldi.

Boyabat 15 Temmuz Kültür Merkezi Konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Köy Muhtarları katıldı.Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 8 Nisan'da Sinop'ta muhtarlarla buluşması sebebiyle muhtarları programa davet etti.

Barış Karadeniz '' Benim milletvekili olmama vesilen olan en büyük etken muhtarlarımızla olan diyaloglarımdır.Boyabatımızın 107 tane köyü var.Ben muhtarlarımızın emrindeyim.Mecliste muhtarlarımızın taleplerini  tek tek dile getirdik.

Muhtarlarımız Yıpranma Payından Yararlanmalıdır

''Şimdi bir çalışmamız daha var. Muhtarlarımızın temsil ve ağırlama noktası olmasını gerekli görüyoruz. Bana göre, her muhtarımızın bir köy odası temsil ve ağırlamasını yapacağı bir oda bir de bütçesinin olması lazım. Bununla ilgili bir kanun teklifi çalışmam var.  Önümüzdeki günlerde bu kanun teklifini meclise sunacağız. Bizim yaptığımız görevden çok daha fazlasını siz yapıyorsunuz ve yıpranıyorsunuz. Bir milletvekili, polis, gazeteci ve benzerleri gibi muhtarlarında yıpranma payı olmalıdır.   Bununla ilgili bir çalışmamız var. Muhtarlarımızda bu kapsama alınmalıdır. ”dedi.

Köy muhtarları da sulama,içme suyu,çevre temizliği,eğitimde yaşanan aksamalar gibi konularda Sinop Milletvekili Barış Karadeniz'e sorunlarını dile getirdiler.

-Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2021, 20:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115