Bakan Adil Karaismailoğlu Sinop'tan seslendi

Bakan Adil Karaismailoğlu Sinop'tan seslendi

Bakan Adil Karaismailoğlu Sinop'ta

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bir dizi ziyaret için Sinop’a geldi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, burada ziyaretinin ilk durağı olan Sinop Valiliği’nde karşılandı. Çocukların elinden çiçek kabul eden Adil Karaismailoğlu valilik önünde protokolle selamlaştı. Ardından Valilik Ziyaretçi Defteri’ni imzaladı. Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu tarafından Bakan Karaismailoğlu’na kalem hediye edildi. Sonrasında ise Bakan Karaismailoğlu ve Vali Karaömeroğlu İl Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirmek üzere valilik makamına geçti. 

Bir dizi ziyarette ve incelemede bulunmak için Sinop’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ,Nijerya’da kaçırılan gemide mürettebat olan Vedat Aksan’ın babası Murat Aksan’la görüştü.Karaismailoğlu açıklamasında “Süreci ilk andan bu yana takip ediyoruz. Dışişleri Bakanımızla teyakkuz halindeyiz. Görüşmeler devam ediyor. Türk devleti her zaman vatandaşlarının yanındadır. En kısa zamanda bu haydutların elinden vatandaşlarımızı kurtarıp, ailelerine kavuşturacağız” dedi.

Bakan Karaismailoğlu, “Murat abimizin oğlu Vedat, cumartesi günü maalesef korsanlar tarafından kaçırılan gemide bulunan arkadaşlarımız arasında. En kısa zamanda evladımızı Murat abiye, ailesine kavuşturma çabası içindeyiz. Süreci ilk andan bu yana takip ediyoruz. Dışişleri Bakanımızla teyakkuz halindeyiz. Görüşmeler devam ediyor. Türk devleti her zaman vatandaşlarının yanındadır. En kısa zamanda bu haydutların elinden vatandaşlarımızı kurtarıp, ailelerine kavuşturacağız.Teyakkuz halindeyiz  Murat abi için rahat olsun. Oğlunu en kısa zamanda sana getireceğiz” şeklinde konuştu.

-İHA

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2021, 16:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
yenimahalleli
yenimahalleli - 3 yıl Önce

sizlerin konuşmasının tadı ellibirin hüseyin kadar yok

SIRADAKİ HABER

banner115