AK Parti Boyabat İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi yapıldı.

AK Parti Boyabat İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi yapıldı.

AK Parti Boyabat İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresinde 6 yıl yönetim kurulu üyesi 6 yıldır da ilçe başkanlığı görevini yürüten Ferhat Yıldız'ın aday olmadığı seçimde tek liste ile seçime katılan Mustafa Yaylaoğlu ve yönetimi Boyabat Ak Parti İlçe yönetimine seçildiler.

15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kongreye Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, Erfelek Belediye Başkanı Mehmet Uzun, Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker, Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar, Ak Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun ve partililer katıldı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemlerinin alındığı kongrede, altı yıl süreyle ilçe başkanlığı görevini yürüten Ferhat Yıldız aday olmazken tek listeyle aday olan Mustafa Yaylaoğlu ve yönetimi Boyabat Ak Parti İlçe yönetimine seçildiler.

Yıldız, göreve geldiğimizden bu yana milletvekilimizle, il başkanımız ve belediye başkanımızla uyum ve ahenk içerisinde Boyabatımıza hizmet etmek için gece gündüz çalışarak ilçemize çok güzel hizmetlere ve yatırımlara  beraber imzalar attık, dedi.

Yıldız, ilçeye sunulan yatırımları ve hizmetleri anlattıktan sonra "Bu bir bayrak yarışıdır. Birlikte görev yaptığımız yönetim kurulu üyemiz Mustafa Yaylaoğlu'a biraz sonra görevi devredeceğiz. Yaylaoğlu'nun devraldığı bayrağı daha yükseklere taşımak için mücadele verirken  bizler duamızı ve desteklerimizi eksik etmeyeceğiz. Hepinizi saygı ve muhabetle selamlıyorum."dedi.

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, kongrede yaptığı konuşmasında altı yıldır ilçe başkanlığı görevini sürdüren ve görevi Mustafa Yaylaoğlu'na devreden Ferhat Yıldız'ın genel seçim dönemlerinde ve birlikte yaşadıklar altı seçim boyunca ve seçim dönemlerinin dışında ekibiyle birlikte verdiği hizmetlerle örnek bir ilçe başkanlığı ortaya koyduğunu söyledi.

Maviş, "Ferhat başkanımız, vatandaşlarla ilişkiler konusunda, hizmeti takip konusunda, sorunların çözümü konusunda ama hepsinden önemlisi birlik, beraberlik ve ahenk konusunda örnek bir ilçe başkanlığı ortaya koydu. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

Sinop'ta sekiz ilçenin belediyesine Ak Partili başkanların hizmet verdiğini söyleyen Maviş, inşallah daha çok çalışarak Ayancık ilçesi ve Sinop il belediyesini de kazanacaklarını söyleyerek, "Bunun bir yolu var, çok büyük formüller aramamıza gerek yok. Bir olacağız, beraber olacağız. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi iri olacağız, diri olacağız. Sırtımızdan terimiz kurumayacak. Çok çalışacağız.

Bu gün görevi inşallah Mustafa Yaylaoğlu kardeşimiz ve onunla birlikte yeni arkadaşlarımız devralacak. Mustafa Bey bu davaya gönül vermiş, yıllardır bir nefer gibi çalışmış ahlakıyla, edebiyle, duruşuyla değerli bir arkadaşımızdır. Allah'ın izniyle yönetimiyle birlikte bu çıtayı daha da yükseklere çıkaracaktır. Mustafa kardeşimize ve yönetimine şimdiden başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun."
dedi.

Faaliyet raporlarının okunup aklanması sonrasında görevi ilçe seçim kurulu devraldı. Tek listeyle gerçekleştirilen seçimde kullanılan oyların tamamını alan Mustafa Yaylaoğlu ve yönetimi Serdar İmamoğlu, Kasım Erdem, Recep Tiryaki, Nazım Çakar, Ünzüle Kartal, Mustafa Gül, Hasan Bozkurt, Nuri Erdem, Cemal Çakmak, Keziban Büyükkayıkçı, Abdullah Yayla, Yaşar Erkan, Hanife Altın, Mustafa Akdoğan, Boyabat Ak Parti İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresiyle yönetimi devraldılar.

AK Parti Boyabat İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresinde başkanlığa seçilen Mustafa Yaylaoğlu, "Kıymetli yol arkadaşlarım 19 Eylül 2017 tarihinde ilçe yönetim kurulu üyesi olarak görev aldığım siyaset yolculuğunda bu gün ilçe başkanlığına görevlendirildim. Bu günden itibaren yeni yönetimimizle birlikte devraldığımız bayrağı daha yükseklere taşımak için var gücümüzle çalışacağımızı bilmenizi isterim. Bu güne kadar partimizin her kademesinde görev almış, hizmet vermiş tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum." ifadelerinde bulundu.

Kongre, plaket sunumu ve hatıra fotoğrafları çekimiyle sona erdi.

Mahmut Coşkun


 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2020, 22:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Boyabatlı
Boyabatlı - 4 yıl Önce

Giden kişi, eğer benim hakkıma girdiyse, ben girdiğini düşünüyorum ve hakkımı helal etmiyorum. Onada kalmadı koltuk. Yolu açık olsun diyemiyorum.

Öz boyabatlıya
Öz boyabatlıya - 4 yıl Önce

Ondan torpil isteyen yoktu. Torpili zaten yapacaklarına yapmıştır. Kösteğe destek vermemesi yeterliydi.

Öz boyabatlıya
Öz boyabatlıya - 4 yıl Önce

Sana torpilmi yaptı niye bilmeden savunuyorsun.

Öz boyabatlı
Öz boyabatlı - 4 yıl Önce

Boyabatlı yorumcu sana torpil mi yapmadı????????

SIRADAKİ HABER

banner115