Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Boyabat'ta

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Boyabat'ta

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Sinop ziyaretine Boyabat'tan başladı.

Bir dizi ziyaret ve inceleme yapmak için Sinop'a program düzenleyen Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ziyeretlerinin ilk durağı Boyabat'a geldi.Boyabat Adliyesi önünde karşılanan Bakan Gül Boyabat Cumhuriyet Başsavcısı Akın Çetin'i makamında ziyaret etti.Cumhuriyet Başsavcısı Akın Çetin Bakan Abdülhamit Gül'e ziyareti hatırasına ahşap tablo hediye etti.Personel ile görüşen Gül Adliye personeli ile çekilen hatıra fotoğrafı sonrası Boyabat Adliyesinden ayrıldı.

Daha sonra Boyabat Adnan Menders Bulvarı üzerinde bulunan esnaflarla görüşerek ,kolaylıklar diledi.Yapılan esnaf ziyareti sonrasında Abdülhamit Gül Sinop programı için ilçeden ayrıldı.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ü Boyabat'ta ,Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Milletvekili Nazım Maviş,Boyabat İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Hakan Başakçı, İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ve Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nihat Aydın, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komser Erdal Kopar, Ak Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yaylaoğlu vediğer ilgiller karşıladılar.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2021, 14:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
y.hizmetli
y.hizmetli - 3 yıl Önce

yardımcı hizmetliler gih kadrosuna geçmeyi bekler sayın bakanım.sayın vekilim 2005 den beri mübaşirlerde olduğu gibi müjde bekliyoruz.

Boyabatlı
Boyabatlı - 3 yıl Önce

Fotoğraflara bakınca Belediye meclisindeki kişinin dükkan sınırları dışındaki kaldırımda bulunan dondurma dolapları adalete uygunmu.

Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

Belediye meclis ütesine ait dükkanın sınırları dışına kamuya ait kaldırıma dondurma dolabı koyması adalete uygunmu.

SIRADAKİ HABER

banner115