İlk çağrıyı Vali Karaömeroğlu cevapladı

İlk çağrıyı Vali Karaömeroğlu cevapladı

İlk telefonu Vali cevapladı

Sinop’ta açılışa hazırlanan 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret eden Vali Erol Karaömeroğlu, farklı acil yardım çağrıları için kullanılan 7 kuruma ait acil çağrı numaralarını tek numara altında toplayan merkeze gelen telefonu cevaplayarak ilgili birime yönlendirdi.
 

Türkiye’de farklı acil yardım çağrıları için kullanılan 7 kuruma ait acil çağrı numaralarını tek numara altında toplayan 112 acil çağrı merkezi Sinop’ta açılışa hazır hale getirildi. Ambulans, itfaiye, jandarma, emniyet ve gerekli tüm diğer birimlerin aynı mekanda olduğu ve koordinasyon imkanı sağlayan model ile tüm ekiplerin en kısa sürede olay yerine ulaşmalarının amaçlandığı 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret eden Vali Karaömeroğlu, merkezde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

İller İdaresi Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Çit ve Nurtaç Arslan, İller İdaresi Strateji ve Mevzuat Daire Başkanı Olcay Erkraltavas ve İl Protokolü ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette merkeze gelen bir çağrıyı cevaplayan Vali Erol Karaömeroğlu, iletilen sorunu ilgili birime yönlendirdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138