Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası o cihazı temin etti

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası o cihazı temin etti

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası o cihazı temin etti

Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesinin koronavirüs salgınına yakalanan hastaların tedavisinde kullanılmak üzere acil olarak ihtiyaç duyduğu, Yüksek Akım Oksijen Cihazı Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde temin edilerek hastaneye teslim edildi.

Sinop'un Boyabat İlçesinde pandemi hastanesi olarak hizmet veren Boyabat 75.Yıl Devlet Hastanesinin acil ihtiyaçları arasında yer alan Yüksek Akım Oksijen Cihazının temini için ilçede Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde yardım kampanyası başlatılmıştı.Boyabat Toprak Sanayiide faaliyette bulunan fabrikalar tarafından bütçe kısa zamanda oluşturularak cihazın tedariği sağlandı.Temin edilen cihaz Boyabat 75.Yıl Devlet Hastanesine teslim edildi.

Konuyla ilgili konuşan Boyabat TSO Başkanı Abdullah Genç; "Hastanemizin acil ihtiyacı olan Yüksek Akım Oksijen Cihazını hızlı şekilde temin ederek teslimini gerçekleştirdik. öncelikle bu hayırlı hizmetin gerçekleşmesine destek olan Boyabat toprak sanayisine şahsım ve odamız adına teşekkür ediyor, tüm hastalarımıza da acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

-Boyabat Sesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Boyabat
Boyabat - 3 yıl Önce

Önceki dönemde alınan ve hizmete sunulan yönetim değişikliğinden sonea durağana giden endeskopi cihazı geri geldimi.

Boyabat
Boyabat - 3 yıl Önce

Önceki gibi EEG çekimi yapılıyormu. EMG çekimi yapacak hekim geldimi.

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138