Boyabat'ta ilk özel '' Beslenme ve Diyet Kliniği'' açıldı

Boyabat'ta ilk özel '' Beslenme ve Diyet Kliniği'' açıldı

Boyabat'ta ilk özel '' Beslenme ve Diyet Kliniği'' açıldı

Sinop'un Boyabat İlçesinde uzun yıllardır eksikliği hissedilen ilk özel Beslenme ve Diyet Kliniği Uzman Diyetisyen Hilal Eravcı öncülüğünde açıldı.

Boyabat İlçesinde uzun yıllardır eksikliği hissedilen ilk özel Beslenme ve Diyet Kliniği ,Uzman Diyetisyen Hilal Eravcı öncülüğünde  Kumluk Mahallesi Pancar Sokak'ta buluna adreste açıldı.Açılışa İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin,Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İlçe Müftüsü Mehmet Evigentürk, Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan ve vatandaşlar katıldılar.Okunan dua sonrasında Boyabat'ın ilk özel Beslenme ve Diyet Kliğini kurdela kesimi ile hizmete girmiş oldu.

Açılışa katılan Boyabatlı vatandaşlar '' Özellikle beslenme konusunda özel bir kliniğe Boyabatımızın ihtiyacı vardı,hatta ilimizde bile bu sayılar kısıtlı.Bundan sonra Boyabat'ta uzman bir ekip bulacağımız için şanslıyız  artık ilçe dışına çıkmak zorunda kalmayacağız'' ifadelerini kullandılar.

Açılış sonrası Diyetisyen Hilal Eravcı  davetlilere kliniği gezdirerek bilgilendirme yaptı.İlçe Kaykamamı Mehmet Nuri Çetin '' Çok güzel bir klinik olmuş.Beslenme günümüzün en önemli konusu.Boyabat'a son teknoloji ürünü cihazlarla böyle bir yer kazandırdıkları için emeği geçenlere teşekkür ederim.Hayırlı uğurlu olsun''dedi.

Kaymakam Mehmet Nuri Çetin'den sonra söz verilen Diyetisyen Hilâl Eravcı'nın babası ve Sinop Üniversitesi Boyabat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Abdullah Eravcı "Klinik için Boyabat'tı tercih ettik. Hayırlı olsun. Katılımcılara teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi

Klinikte ; Zayıflama Diyeti, Kronik Hastalıklarda Beslenme, Diyabet ve Hipertansiyonda Beslenme Tedavisi, Çocuk Beslenmesi, Gebe ve Emzikli Beslenmesi, Kurumsal Beslenme Danışmanlığı, Sporcu Beslenmesi, Kilo Alma Diyeti gibi danışmanlıklar yapılıyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2021, 20:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138