Boyabat Devlet Hastanesine merkezi oksijen sistemi kuruldu

Boyabat Devlet Hastanesine merkezi oksijen sistemi kuruldu

Boyabat Devlet Hastanesine merkezi oksijen sistemi kuruldu

Boyabat 75.Yıl Devlet Hastanesine merkezi oksijen sistemi kurularak kullanımına başlandı.

Sinop'un Boyabat İlçesinde pandemi hastanesi olarak hizmet veren ve geçtiğimiz günlerde yoğun bakım yatak kapasitesinde artırıma giden Boyabat 75.Yıl Devlet Hastanesi'ne Covid 19 ile mücadele kapsamında merkezi oksijen sistemi kuruldu.

Oksijen tüpleri yerine daha modern ve kullanışlı olan merkezi oksijen sistemi ile Boyabat 75.Yıl Devlet Hastanesi'nde ayakta veya yatarak tedavi gören bütün hastalara gerektiğinde aynı anda oksijen bağlanabildiği ifade edildi.

-Boyabat Sesi


 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Boyabatlı..
Boyabatlı.. - 3 yıl Önce

Eski hastane zamanında olmayan, covid doneminde ihtiyaca binaen alinmiş olan bu sistemin kurulmasında ve boyabat hastalarina hizmetinde emeği geçen şimdiki dönemin yöneticilerine teşekkür ederiz.

Boyabatlı
Boyabatlı - 3 yıl Önce

Yanlış hatırlamıyorsam eski hastane zamanında alındığını hatırlıyorum. Yeni hastaneye geçiş sürecinde olunduğundan ve eski hastanede çoğu yerde tesisat olmadüğından hizmete açılmadını tahmin ediyorum.Niye bu zamana kadar kurulmadığı konusunda da açıklama bekliyoruz.

Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

Boyabatlı rumuz ile yorum yapan şahsiyet ezbere yorum yapmayı pek seversin yazdın yazıyı TM acıklaycı yazda Boyabat halkı olarak bizlerde bilelim şuan hepimizin hastane personeline sonsuz tşk etmemiz gerekirken sen muhalefet edersin

Sağlık
Sağlık - 3 yıl Önce

Bu sistemin entegre edilmesi için gerekli tesisatlı yeni hastane binasını boyabata kazandıran zamanın yönetiminede teşekkür ederiz.

SIRADAKİ HABER

banner115