Boyabat' Devlet Hastanesi'nde doktora saldırı

Boyabat' Devlet Hastanesi'nde doktora saldırı

Boyabat' Devlet Hastanesi'nde doktora saldırı

Ülkemizde sık sık şahit olduğumuz, hasta yakınlarının doktorlara yaptığı saldırılardan biri de Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesinde yaşandı.
Geçtiğimiz cumartesi günü gece saat 10.30 sıralarında bir hasta yakını hastanede olay çıkardı. Bu sırada başka hastaları kontrol etme amacıyla hastaneye gelen uzman doktora saldırarak onu darp etti.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, beynine kan pıhtısı atan bir hasta, olaydan üç gün sonra hastaneye getirildi. Hemen tedavi altına alınan hasta yapılan işlemlerden sonra felç olmaktan kurtarıldı. Bu arada bir gözünü kaybeden hastanın durumunun normal olduğu hasta yakınlarına bildirildi. Öteki gözünün de görmemeye başladığını iddia eden hasta yakını, kendisine böyle bir durumun söz konusu olmadığı açıklanmasına rağmen olay çıkardı. Bu arada başka hastaları kontrol etmeye gelen bir başka doktorun “Bu hasta yakını olay çıkaracağa benziyor. Güvenlik görevlileri dikkatli olsunlar” şeklindeki sözlerini duyunca olay daha da büyüdü.  Hasta yakını kadın “Siz benim hastamın ölmesini bekliyorsunuz” diyerek orada bulunan uzman doktora ve yanındaki hemşireye yumruk attı. 

Güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle yatıştırılan olay sonunda, güvenlik kamera görüntüleriyle birlikte yasal yollara başvuruldu.

-Ali Sezer

YORUM EKLE
YORUMLAR
Boyabat sporx
Boyabat sporx - 5 yıl Önce

Çocuklarını resmen sömürdün, yol üzerinde satış yapacak diye geleceklerini mahvettin, pazarcı yaptın bravo sana...

SIRADAKİ HABER

banner115