Ziraat bankasının yıkılmasıyla, önceki hatalar ortaya çıktı

Ziraat bankasının yıkılmasıyla, önceki hatalar ortaya çıktı

Boyabat ilçesinde 45 yıllık Ziraat Bankası binasının yıkılmasıyla göz önüne çıkan tarihi Orta Çarşının güzel görüntüleri Adnan Menderes Bulvarının Orta Çarşı ve Boyabat Kalesi tarafındaki çok katlı binaların Boyabat'ın tarihini gölgelediği tartışmalarına yol açtı. 

Vatandaşlar bu yüksek binaların hem Orta Çarşı'nın hem de Türkiye'nin ilk 5. kalesi olan Boyabat Kalesi'ni perdeleyerek, ilçemizin tarihi mekanlarının güzelliğinin görülmesine engel olduğunnda hem fikir olurken, buralara ruhsat veren başkanları, yetkilileri sorumlu olduğunu söyleyip tarihi kalemizin ve Orta Çarşı'nın önünü kapatan yüksek binaların Orta Çarşı'da olduğu gibi 1 ya 2 katlı olmalıydı dediler.

Vatandaşlarımızın kameralarımıza neler söylediğini yukarıdaki video linkinden buyurun hep birlikte izleyelim.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2021, 19:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Baby
Baby - 3 yıl Önce

Bundan 10 yul sonrada ,o muhtesem kule ve kırkkızlara yapılmaya çalışılan ucube teras konusulacak emin olun....buarada röportaja sonradan katılan 3 şahıs varya çok bilmiş ama çok ama çok alakasız konuşup ssaçmalayan,onuda tebrik ediyorum bukadar zırcahil olup fakat biliyormuş havalarında olmayı nasıl başarıyor....bilmeyenler....bilmediğini bilmeyenler.....bilmeyenler bilmediğini bilmeyip biliyormuş gibi davrananlar

SIRADAKİ HABER

banner115