Paşalıoğlu Köyünde Ev Yangını

Paşalıoğlu Köyünde Ev Yangını

Paşalıoğlu Köyünde Ev Yangını

Boyabat ilçesi Paşalıoğlu Köyünde Seyit Ahmet Işık'a ait ev gece 01.30 saatlerinde çıkan yangında tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Işık ailesinin yaz aylarında köye ait yaylada kaldıkları için evde kimsenin olmadığından herhangi bir can kaybı ve hayvan telefi olmazken, yangının çıkış nedeninin incelemeler ve soruşturma sonrasında belli olması bekleniyor.

Pasalıoğlu Köyünün ilçeye 40 km uzakta olması nedeniyle Boyabat Belediyesi itfaiye ekiplerinin yangın malline ulaştıklarında ev ve bitişiğindeki ahırın tamamen yandığı itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangının kontrol altına alınıp soğutma çalışmalarının yapıldığı görüldü. Gündüz saatlerinde de itfaiye ekipleri yangın soğutma çalışmalarına devam ederken Boyabat İlçe Jandarma ekipleride köye giderek yangının çıkış nedeni ve kasıt olup olmadığı hakkında soruşturmalarını devam ettiriyorlar.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2019, 09:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
İyi niyetli
İyi niyetli - 5 yıl Önce

Yangının çıkış nedeni elektirik değilse başka sorumlu aramayın ev sahibi kendisi yakmıştır başkalarına suç atmak icin kendi geçmişi bu tür olayla daha öncede duyulmuştur hiç boşuna uğraşmasın masum insanlara iftira atmaya

Boyabat için
Boyabat için - 5 yıl Önce

Evde kimse yok ise bu yangın kasıtlı olarak düşmanları tarafından çıkarılmıştır. Bi ev yakmak insanca davranıştan uzaktır. Ya adalet yerini bulmalı ya da Seyit Ahmet Işık adaleti kendisi sağlamalıdır. İftira uğruna kendi evini kimse yakmaz.Herkes haddini bilsin,geçmişi karanlık diyenler kendi geçmişine baksın.

SIRADAKİ HABER

banner115