Maaşlarından biriktirdikleri paralarını Dayanışma Kampanyası'na bağışladılar.

Yaşlılık ve emekli maaşlarından biriktirdikleri paralarını Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışladılar. 

Boyabat ilçesinde yaşlılık maaşından biriktirdikleri paralarından Ramazan Külcü (70) 1500 lirasını, Yeter Külcü 600 lirasını, Bağkur emeklisi Mecit Külcü de 1000 lirasını Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışladılar. 

Sinop ilçesi Boyabat'a 40 km uzaklıktaki Günpınar köyünde ikamet eden 65 yaş üzeri üç vatandaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na bağış yapmaya karar verip köy imamları Muhsin Külcü ve Okan Duman'ın yardımlarıyla ilçe merkezine gelerek Ziraat Bankası şubesinde ilgili hesaba para bağışında bulundular. 

Boyabat ilçesi Günpınar köyünden Ramazan Külcü yaşlılık maaşından biriktirdiği 1500 lirasını, Yeter Külcü 600 lirasını, Bağkur meklisi Mecit Külcü de 1000 lirasını Milli Dayanışma Kampanyasına destek için Ziraat Bankası Boyabat Şubesinde ilgili hesaba yatırdılar. 

Milli Dayanışma Kampanyasına bağıta bulunan hayırsever vatandaşlar duygularını Boyabat Sesi muhabirine açıkladılar. Ramazan Külcü, duygularını ifade ederken "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın biz bize yeteriz Türkiyem kampanyasını duyduk, Allah kendisinden razı olsun. Benim emekliliğim yok, yaşlılık aylığı alıyorum. Biriktirdiğim parayı içimden gelerek bu kampanyaya vereceğim. Ben parayı ne yapacağım ki bu sıkıntılı günlerde devletimizin, milletimizin yanında olmayınca." dedi. 

Mecit Külcü de açıklamasında "Ben de Cumhurbaşkanımızın biz bize yeteriz kampanyasına uyarak 1000 lira bağışta bulunacağım. Devletimizden Allah razı olsun, bizim başka devletimiz yok. Cumhurbaşkanımıza, İçişleri bakanımıza, Sağlık bakanımıza çok teşekkür ederim. İnşallah bu virüs salgınından kurtulup, daha huzurlu günlere kavuşuruz. " dedi. 

Kampanyaya 600 lira para bağışlayarak katılan Yeter Külcü de "Allah devletimize zeval vermesin, parayı hesaba yatırdım, kendimi daha mutlu hissediyorum" dedi. 

Mahmut Coşkun



 

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2020, 17:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yürü be hasan kim tutar seni
Yürü be hasan kim tutar seni - 4 yıl Önce

Bağış yapmak güzel, lakin bizim dinimiz bir elin verdiğini diğer elimiz bilmemeli duymamali der.
Bu yardım deyil düpedüz şov yapmaktır.

SIRADAKİ HABER

banner115