Kalede İntihar girişimi ihbarı polis ve jandarmayı seferber etti.

Kalede İntihar girişimi ihbarı polis ve jandarmayı seferber etti.

Kalede İntihar girişimi ihbarı polis ve jandarmayı seferber etti.

İkamet ettiği köyünden Boyabat ilçesine gelen vatandaşın ailesini arayarak "Kaleye çıkıyorum, intihar edeceğim" diye ailesini araması üzerine polis ve jandarma kale çevresinde uzun süre tarif edilen kişiyi aradı.

Boyabat ilçesine bağlı ikamet ettiği  köyünden 13 Ekim Salı günü kendi otomobiliyle ilçe merkezine gelen 55 yaşındaki H.K. akşam saatlerinde ailesini arayarak "Kaleye çıkıyorum, intihar edeceğim." şeklinde konuşması üzerine, aile tarafından polis ve jandarmaya bildirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı görevlileri Kertil diye bilinen Boyabat Kalesi önünden kale yönüne çıkarak kale çevresinde el fenerleriyle uzun süre H.K. isimli vatandaşı aradı. Polis ve jandarmanın seslenmesine de cevap vermeyen vatandaş uzun süre sonra saat 23.00 sularında gizlendiği bir ağacın dibinden seslenerek yerini belli etti.

Psikolojik sorunları olduğu söylenen vatandaş, emniyet görevlileri tarafından bulunduğu yerden alınarak kale dibinde bekleyen ambulans görevlilerine teslim edildi. H.K. isimli vatandaş kendisini yola indiren görevlilere "Ben intihar falan düşünmedim" derken, herhangi bir sağlık sorunu olmadığı, ancak tedbir amaçlı olarak Boyabat 75. Yıl Boyabat Devlet Hastanesine sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2020, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138