Emekli Öğretmen Ahmet Türkay'ın abisi Yusuf Önder TÜrkay Vefat etti.

Emekli Öğretmen Ahmet Türkay'ın abisi Yusuf Önder TÜrkay Vefat etti.

Emekli Öğretmen Ahmet Türkay'ın abisi Yusuf Önder Türkay Vefat etti.

Yusuf Önder Türkay'ın cenazesi 12.07.2019 Cuma (Bu gün)  ikindi namazı sonrasında İstanbul Ataşehir'de toprağa verilecek.

Boyabat Sesi ailesi olarak merhuma Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2019, 07:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet ÖZTÜRK   İST.
Mehmet ÖZTÜRK İST. - 5 yıl Önce

Haber sitenizi takip edenlerden biriyim. Bu çokça resimleyip reklam ettiğiniz çorbacıyı daha evvelde methede methede bitiremiyordunuz.Zaman içinde yolum Boyabata düştü arkadaşlarımı aldım büyük bir iştahla bahsi konu yere gittim. Giderkende adeta arkadaşlarıma süpriz yapayım dedim.Fakat koskaca bir gof koskoca bir aldatmaca çıktı karşıma.utandım kimseye bir şeyde diyemedim.
Anlayacağınız şuki herkes kendi işini yapsın. sizler haberciyseniz doğru dürüst haber yapmaya devam edin. yok eğer emlakcılık yapacaksanız sitenizin başlığını değiştirip Büyük EMLAÇI DİYEDE başlık yapabilirsiniz. çünkü insanlara olmayan şeyleri anlatmayın reklam etmeyin.Selam ve sevgiler yolluyorom sakın alınmayın

Ali Sezer
Ali Sezer @Mehmet ÖZTÜRK İST. - 5 yıl Önce

Mehmet bey ilk olarak iyi günler diliyorum. Gazetelerde reklam olması kadar doğal bir olay yoktur.
Reklam niteliğindeki haberlerde fark ederseniz altına reklam diye özellikle belirtiyoruz. İnsanların gazeteler aracılığı ile kendini tanıtmaları veya evlerini satmaları nadir rastlanan bir olay değildir.
Haberciliği öğretmeden önce genel, bölgesel, yerel medyada yer alan gazeteleri görsel ve yazılı olarak incelerseniz daha iyi olur.
Teşekkür eder iyi günler dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner115