BOYABAT'TA MEŞHUR ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTECİSİ TÖRENLE AÇILDI

BOYABAT'TA MEŞHUR ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTECİSİ TÖRENLE AÇILDI

Boyabat ilçesi Kumluk Mahallesi Atatürk Ortaokulu karşısında Burcu & Serdar Kirenci tarafından Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi Ömer Aybak'ın şubesi düzenlenen törenle açıldı.

Burcu & Serdar Kirenci çifti tarafından Kumluk Mahallesi, Atatürk Ortaokulu karşısında Boyabat Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ceylan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri MHP Boyabat Belediye Başkan Adayı Şükrü Kaya ve işyeri sahiplerinin kurdele kesimiyle açılışı yapılan Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi Ömer Aybak'ın ünlü ve leziz çiğ köfteleri açılışa katılan misafirlere ikram edildi.

Açılışta konuşan Boyabat Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ceylan; 

"Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi Ömer Aybak'ın çiğ köftesini Boyabat'ımıza tanıştıran, böyle leziz ürünü hijyenik bir ortamda bizlere ikram etmek için işyeri açan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sağolsunlar varolsunlar. Rabbim kendilerinehayırlı müşteriler nasip etsin, bol kazançlar versin. İnşallah bu kardeşlerimiz müşterilerine güler yüzle, tatlı dille hizmet edecekler. Hepinize, katılımlarınız için işletmeci adına teşekkür ediyorum. Sağolun, varolun. Allah hayırlı, uğurlu etsin." ifadelerinde bulundu.

İşyeri sahibi Burcu Kirenci de yaptığı açıklamada Meşhur Adıyaman Ömer Aybak Çiğ Köftelerinin Türkiye genelinde Bin 200 şubesi olan ünlü ve tercih edilen bir marka olduğunu, buraya kadar da derin dondurucularda gelerek günlük taze ve leziz bir ürün olduğu için tercih ettiklerini söyledi.

Kirenci açıklamasında "Bunların dışında bu ürünü seçmemizin nedeni öncelikle kendi yediğimiz bir lezzeti insanlarla tanıştırmak ve bu nedenle kendi yemediğimiz, beğenmediğimiz bir ürünü bu dükkanda satmıyoruz. Bu yüzden Boyabat halkı gönül rahatlığıyla gözlerinin önünde hazırladığımız servislerden tadabilirler. İçleri rahat olsun. Herşeyimizi steril ortamda yapıyoruz. Herkesin gözü önünde çalışıyoruz. Herkesi mutlak bekliyoruz. Ürünlerimiz günlük, taze bir şekilde geliyor, Uygun fiyatlarla müşterilerimize sunuyoruz. Bu zor zamanlarda paket servisimiz de var. Akşam 23.00'e kadar evlere servis yapıyoruz. Mutlaka herkesi bekliyoruz." diyerek ürünlerine çok güvendiklerini ve müşterilerinin beğeneceklerinden emin olduklarını ifade etti.

Açılış sonrasında konuştuğumuz vatandaşlar, Ömer Aybak isminin zaten tartışılmaz, kendini kanıtlamış bir çiğ köfte markası olduğunu vurgulayarak, özel bir damak tadı olan Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi Ömer Aybak çiğ köftelerini tercih edeceklerini söylediler.

Törende, davul zurna ekibi de seslendirdikleri oyun havaları ile katılımcılara güzel ve eğlenceli dakikalar yaşattılar.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2020, 00:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138