Boyabat'ta Asansöre Sıkışan Çocuk Ağır Yaralandı

 Boyabat'ta Asansöre Sıkışan Çocuk Ağır Yaralandı

 Boyabat'ta Asansöre Sıkışan Çocuk Ağır Yaralandı
 

Boyabat ilçesi Yıldız Mahallesi Samanyolu Caddesi üzerindeki 6 katlı bir binanın 5. katında oturan anne ve iki çocuğu asansöre binerek aşağı inmek istedi. Asansöre önce anne bindi. Sonra çocuğun biri bindi. Sonra da 5 yaşındaki Buğlem Tavalıoğlu asansöre binerken asansör aniden hareket etti. Bu esnada ayakları dışarıda gövdesi içeride kalan çocuğun bulunduğu asansör 5. kat ile 4. kat arasında durdu. 

Asansörden gelen çığlıkları duyan apartman sakinleri kendi imkanlarıyla çocuğu sıkıştığı yerden çıkardı. Olay yerine gelen ambulansla 75. Yıl Boyabat Devlet Hastanesine kaldırılan Buğlem Tavalıoğlu'nun hastanede kalbinin durduğu ve doktorların müdahalesiyle tekrar çalıştırıldıktan sonra da Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 

Boyabat Sesi muhabirinin apartman sakinlerinden edindiği bilgiye göre olay esnasında evde olmayan Murat Tavalıoğlu'nun kızı Buğlem Tavalıoğlu'nun sıkıştığı asansörün sekiz aydır arızalı olup çalışmadığı, bir gün önce asansör ustası gelip tamir ettiği, olayın yaşandığı saat 17.00'ye kadar çalışır durumda olduğu öğrenildi. 

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatıp bina yöneticisinin ifadesini aldı. Soruşturmanın sürdürülüp, asansörün bozulma nedenlerinin araştırılacağı bilgisi edinildi. 

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2019, 20:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nizamettinbas1
Nizamettinbas1 - 5 yıl Önce

Baret şart

SIRADAKİ HABER

banner115