Sinoplu genç yetenek, Karadeniz birincisi oldu

Sinoplu genç yetenek, Karadeniz birincisi oldu

Sinoplu genç yetenek, Karadeniz birincisi oldu

Sinoplu genç yetenek Sevde Üçüncüoğlu Trabzon'da düzenlenen Gençler Arası Ses Yarışmasının Solo Kategorisinde kızlarda Karadeniz birincisi oldu. 

Gençlik ve Spor Bakanlığının bu yıl 3’ncüsünü düzenlediği ‘Sahne Sırası Sende’ Türk Müziği Ses Yarışmasının Trabzon Bölge Yarışması tamamlandı. 

Ülke genelinde Gençlik Merkezleri arasında düzenlenen yarışmanın Trabzon’da düzenlenen solo kategorisinde Sinoplu Genç Yetenek Sevde Üçüncüoğlu kızlarda bölge birincisi oldu. TRT repertuarında bulunan birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği yarışmada bölge genelinde bulunan gençlik merkezlerinden çok sayıda yetenekli genç, solo ses ve solo çalgı kategorilerinde birinci olabilmek için mücadele etti.

Yarışmaya katılan Sinoplu genç yetenek Sevde Üçüncüoğlu, Gençler Arası Ses Yarışması Solo Kategorisi kızlarda Karadeniz bölge birincisi oldu. Üçüncüoğlu, geçtiğimiz yıl Samsun’da düzenlenen yarışmada il birincisi olmuştu. 

Sinoplu genç yetenek Sevde Üçüncüoğlu 18 Kasım 2020 tarihinde Ankara'da düzenlenecek olan yarışmada Türkiye birinciliği için sahneye çıkacak.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2020, 17:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138