T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI BOYABAT 75. YIL DEVLET HASTANESİ’NDEN İLAN

T.C.  SAĞLIK BAKANLIĞI  BOYABAT 75. YIL DEVLET HASTANESİ’NDEN İLAN

T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI

BOYABAT 75. YIL DEVLET HASTANESİ’NDEN İLAN

                Mülkiyeti Hazineye ait kullanım hakkı Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi’ne tahsisli olan aşağıda belirtilen taşınmazda yer alan Kantin Yeri 2886 Sayılı Kanun’un 45. Maddesi gereğince Açık teklif  Usülü ile aşağıda belirtilen tarih ve saatte yapılacak ihale ile kiraya verilecektir.

KİRALAMASI YAPILACAK TAŞINMAZ MALLAR

Sağlık Tesisi’nin Adı

Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi

TAŞINMAZIN

İli

Sinop

Yüzölçümü (m2)

52.865,87

İlçesi

Boyabat

Hazine Hissesi (m2)

52.865,87

Mahallesi/Köyü

Camikebir Mahallesi

Tapu Tarihi

21/06/2006

Caddesi/Sokağı

/

Pafta / Cilt No

29L-II-B / 21

Yöresi

Daylı Karşısı

Ada / Sahife No

369/2002

Cinsi

Kargir Hastane

Parsel / Sıra No

83 /

Kiralanacak Alan m2

65,50 m2

Kira Süresi (Yıl)

15.06.2021 Tarihine kadardır.

1 Yıllık Tahmini Kira Bedeli

86.864,86 TL

Geçici Teminat

2.065,95 TL

İhale Tarihi ve Saati

02.09.2019    Saat  14:00

                Bu taşınmaza ait kiralama ihalesi Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi Toplantı Salonu’nda yapılacaktır.

                Yukarıda tapu kaydı niteliği ve diğer özellikleri belirtilen taşınmazda yer alan Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan Kantin Alanı’nın Kiralanması İhalesi’ne katılabilmek için isteklilerin:

  1. Yasal yerleşim yeri olduğunu gösterir belge:

  1. Gerçek kişilerin son 3 ay içinde alınmış kanuni ikametgah belgesi,
  2. Tüzel kişilerin idare merkezlerinin bulunduğu Yer Mahkemesi’nde veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret veya Sanayi Odası’ndan ihalenin yapıldığı yıl içerisinde alınmış Sicil Kayıt Belgesi,

  1. T.C. Kimlik No ve Vergi No Bildirimi:
  1. Gerçek kişilerin T.c. kimlik Numarasını gösteren nüfus cüzdanı örneği aslı veya arkalı önlü nüfus cüzdanı fotokopisi (Aslı ile birlikte)
  2. Tüzel kişilerin ise Vergi Kimlik Numarasını gösterir belgeyi,

  1. Tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri (Yasal yerleşim yeri olarak gösterilen yer dışında başka bir adres tebligat adresi olarak sunulmak isteniyorsa buna ilişkin adres beyanını da ihale komisyonuna sunacaklardır. Aksi takdirde yasal yerleşim yeri tebligat adresi olarak kabul edilecektir.)

  1. Geçici Teminatı Yatırmış Olmak :

Geçici Teminat olarak sadece Hazine Taşınmazları’nın İdaresi Hakkında Yönetmeliğin . Maddesi’nde tarif edilen ekonomik değere sahip belgeler sunulabilir. Geçici teminat’ın nakit olarak yatırılması durumunda istekliler Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi Halk Bankası Sinop Şb. TR 07 000 12009694 0000 5 0000 62 Iban Nolu hesaba yatırmak zorundadırlar.(Geçici Teminatların iadesinde her hangi bir sıkıntı yaşanmaması için Banka Makbuzları’nda: Ödemeyi yapanın Adı Soyadı/Ticari Ünvanı/T.C. Kimlik Numarası/Vergi Kimlik Numarası-IBAN Numarası, İhalenin adı ve ihaleye ait geçici teminat olduğu belirtilmesi uygun olacaktır.) Geçici teminat’ın bankalardan veya özel finans kurumlarından alınacak süresiz geçici teminat mektubu verilmesi halinde mektubun şekil ve içeriği2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 27. Maddesi’ne ve bu kanun uyarınca yayımlanmış mevzuat hükümlerinde belirtilen şartları taşıması gerekir.

  1. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren belge :
  1. Gerçek kişilerde noter tasdikli imza beyannamesi,
  2. Tüzel kişilik olması halinde ilgisine göre Tüzel Kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucu ile Tüzel Kişiliğin Yönetimindeki görevlileri belirtilen son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi ve Tüzel Kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin temsile tam yetkili olduklarını gösterir Noterlikçe tasdik edilmiş İmza Sirküleri vermeleri; Kamu Tüzel Kişilerin ise, yukarıda bentlerinden belirtilen şartlardan ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak tüzel kişiye temsile tam yetkili olduğunu belirtir Noterlikçe tasdik edilmiş belgeyi,

  1. Vekaleten ihaleye katılma durumunda vekil adına düzenlenmiş ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı Vekaletname ile vekilin Noter Tasdikli İmza Beyannamesi.

  1. Son altı (6) ay içinde alınmış adli sicil kaydı olmadığına dair belge:
  1. Gerçek kişilerde Adli Sicil Kaydı olmadığına dair belge,
  2. Tüzel kişilerde, Tüzel kişiliği temsile haiz imza yetkisine sahip kişi yada kişilerin Adli Sicil Kaydı olmadığına dair belge, (Adli Sicil Kaydı bulunanlar adliyeden açıklama yazısı veya kararı dosyaya koymak zorundadır) Ayrıca; taksirli suçlar ile tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere hapis veyahut affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla basit ve nitelikli zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflaz gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç resmi ihale alımı ve satımlara fesat karıştırmak. Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunanlar, kamu haklarından yoksun bırakılanlar,  cinsel dokunmazlığa karşı suç işleyenler, şerefe karşı suç işleyenler ile kamunun sağlığına karşı suç işleyenler ihaleye katılamazlar.

  1. Doküman Alındığına Dair Makbuz Doküman Bedeli: İsteklilerin ihaleye teklif verebilmesi ve katılabilmesi için, İhale dökümanlarına ait tasdikli örnekleri Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi Satın Alma Birimi’nden (50 TL) bedel karşılığında satın almak zorundadırlar. Döküman bedelleri Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi Halk Bankası Sinop Şb. TR 07 000 12009694 0000 5 0000 62 Iban Nolu hesabına yatırılacak karşılığında alınacak makbuz/dekontun bir nüshası doküman alınırken ihale komisyona verilecek bir dekont ise teklif dosyasına konulacaktır. Şartnameler ve ekleri mesai saatleri içinde Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi Satın Alma Birimi’nden makbuz/dekont karşılığı alınabilir.

  1. Kayıtlı Olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ile İlgili Meslek Odası Belgesi:
  1. Gerçek kişi olması halinde kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası’ndan yada Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge.
  2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası’ndan ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, Tüzel kişiliğin odada kayıtlı olduğunu gösterir belge.

    Yukarıda sayılan belgelerin asılları veya noter onaylı suretlerinin istekliler tarafından hazırlanması ve ihale saatine kadar ihale komisyonuna ibraz edilmesi zorunludur.

  1. Gerçek veya Tüzel kişi, ihale tarihinden en az  1 Ay öncesine ait Vergi Dairesi’nden Vergi Borcu Yoktur Gösterir Belgesi’nin aslı.
  2. Gerçek veya Tüzel kişi, ihale tarihinden en az  1 Ay öncesine ait SGK Prim Borcu Olmadığını Gösterir belgenin aslı;

     Ayrıca istekliler 2886 Sayılı Kanun’un 37. Maddesi’ne uygun olarak düzenleyecekleri tekliflerini ihalenin başlama saatine kadar İhale Komisyonu Başkanlığı’na ulaşmış olmak kaydıyla iadeli taahhütlü bir mektubla da gönderebilirler. Teklif sahibi komisyonda hazır bulunmadığı takdirde ihale dosyasının içinde teklif mektubunu da sunacaktır. Bu durumda posta ile gönderilen teklif son ve kesin teklif olarak kabul edilir. Postada meydana gelebilecek gecikmeler halinde teklif işleme alınmaz.

               

  1. İhale konusu kira bedeli üzerinden alınacak vergi, resim, harç vb… giderler ihaleyi kazanan yüklenici tarafından ödenecektir. Avans verilmeyecektir.
  2. İhale komisyonu, gerekçesini kararda belirtmek sureti ile ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Komisyonların ihaleyi yapmama kararına itiraz edilemez.

2886 Sayılı yasasının 17. Ve 18. Maddeleri gereği  İLANEN DUYURULUR.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115