Yenimehmetli (Yiğrenmehmetli) Köyünde Yağmur Duası Yapıldı

Yenimehmetli (Yiğrenmehmetli) Köyünde Yağmur Duası Yapıldı

Yenimehmetli (Yiğrenmehmetli) Köyünde Yağmur Duası Yapıldı

Boyabat köylerinde geleneksel olarak yaz aylarında yapılan yağmur duaları başladı. Boyabat Yenimehmeti Köyü Muhtarlığı tarafından düzenlenen Yağmur Duası törenine Yenimehmetli Köyü halkının yanısıra ilçe merkezi ve çevre köylerden de çok sayıda vatandaş katıldı.

Misafirlere et, pilav, keşkek ayran ikram edildi. Köy Muhtarı Cemil Türkmen duaya katılan misafirlerle hoş geldiniz deyip katılımları için teşekkür etti. Muhtar Türkmen "Bu yıl Allahımıza şükürler olsun yağışlar iyi gitti. Dualarımız hem yağış için hem de ürünlerimizin kazadan, beladan, doğal afetlerden korumak içindi. Tüm üreticilerimize bereketli bir mevsim diliyor, Allahımızdan dualarımızı kabul etmesini niyaz ediyoruz" dedi.

Ben haberci olarak ta 11 yıl görev yaptığım, 35 yıl önce okul çevresine öğrencilerimle birlikte diktiğim çamların gölgesinde oturmanın, öğrencilerim ve köydeki vatandaşlarımızla kısa da olsa sohbet etmenin keyfini yaşadım. Allah dualarımızı kabul etsin diyorum.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2019, 20:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zeynep türkmen ucal
Zeynep türkmen ucal - 5 yıl Önce

Allah kabul etsin birliğimiz dirliğimiz bozulmasın inşAllah muhtar abim yolun acık olsun başarılarının devamını dilerim canım abim

Satılmış Okçu
Satılmış Okçu - 5 yıl Önce

Köýümüzün yagmurduası çokgüzelolmuş ALLAH KABUL etsin emeği geçenlere teşekürler

İsa Aydanoğlu
İsa Aydanoğlu - 5 yıl Önce

Katılım da bulunduğunuz için bizleri gururlandırdıniz sevgili hocam Bursalı yıl Gine bekleriz başımızın üstünde her zaman yeriniz var . Yenimehmetli köyü öğrencilerimiz sizi unutmayacaktir

MESUT KURT
MESUT KURT - 5 yıl Önce

Emegi geçen herkese teşekkürler.ALLAH duanızı kabul etsın.

SIRADAKİ HABER

banner115