Yasağa uymayanlara 190 bin tl para cezası kesildi

Yasağa uymayanlara 190 bin tl para cezası kesildi

Valilik açıkladı toplamda 190 bin tl para cezası kesildi

Sinop'ta  yasağa uymayan 448 kişiye 190 bin lira idari para cezası uygulandı.

İçişleri Bakanlığınca, koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye genelinde 65 yaş üstü ve 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı ilan edildi.Yasağın ardından Sinop il genelinde polis ve jandarma ekipleri sürekli denetimler gerçekleştirdi.Yapılan denetimlerde yasağa uymayan 448 kişiye 190.692,00TL idari para cezası kesildi.

Ayrıca Sinop Valiliği'nden yapılan açıklamada Kurulan Vefa Sosyal Destek Gruplarından 5945 yardım talebi geldiğini, 1929 kişiye gıda ve temel ihtiyaç hizmeti,1019 vatandaşa sağlık yardımı hizmeti ,872 vatandaşa fatura-maaş işlemi hizmeti,1783 vatandaşa da rehberlik ve yönlendirme hizmeti verildiği ifade edildi.

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2020, 19:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mert yılmaz
Mert yılmaz - 4 yıl Önce

Valla ilçeler arası yasak diyorlar ama özellikle Boyabat Saraydüzü durağan bölgesinde ben muhtarım ben ilçe başkanıyım yok doktora gidiyorum yok alışveriş yapmaya gidiyorum diye güvenlik noktalarından rahatça geçiyor ya izin aldım yok şuna söyledim diyen geçip gidiyor biraz daha ciddiyete davet ediyorum yöneticilerimizi seyahat izin belgesi olmayan geçmesin arkadaş virüsü bu şekilde yok edilemez yapamayız

SEYFİ ECİR
SEYFİ ECİR - 4 yıl Önce

Beyler geçmiş olsun da ne işiniz var sokakta oturun evinizde be kardeşim. 3 kuruş bayram harçlığı aldınız onu da geri veriyorsunuz. Onu bırak canınızın hiç mi kıymeti yok. Ailenizi hiç mi düşünmüyorsunuz.
Evde oturmak çok mu zor be kardeşim. Bu işi çocuk oyuncağımı sanıyorsunuz ya siz. Hiç mi akıl yok sizde.

SIRADAKİ HABER

banner115