Tarihi Boyabat Panayırı Başladı

Tarihi asırlar öncesine dayanan geleneksel Boyabat Panayır'ı 17 Ekim 2018 Çarşamba günü başladı.

Geleneksel Boyabat Panayırı Başladı

Tarihi asırlar öncesine dayanan geleneksel Boyabat Panayır'ı 17 Ekim Çarşamba günü başladı.

Panayırda lunapark,hayvan pazarı,emtia alışveriş yanısıra ilçe tanıtımına katkıda bulunmak üzere kültürel etkinliklerde yapılacak.

Boyabatın tanıtımı ve ekonomisi açısından büyük önem taşıyan bölgedeki en büyük panayır olan Boyabat Panayırına çevre illerden gelen satıcıların yanı sıra ilçe içindeki esnaflar yoğun ilgi gösterdi.

Boyabat PTT Şubesi de panayır girişine mobil PTT aracı ve görevlisi bulundurarak panayır süresi boyunca PTT şubelerinde yapılan her türlü hizmeti verdiklerini ifade ettiler. Para çekme, havale gönderme, maaşını alma, kargo gönderme gibi hizmetler vatandaşın ayağına getirildi.

Çocukların ve gençlerin daha çok ilgi gösterip bekledikleri lunapark ta kurulum tamamlanmış olup, tüm güvenlik önlemleri alınarak müşterilerini bekliyor. Türkiye'nin en ünlü lunapark işletmecisi İskender Keskin Boyabat Sesi'ne yaptığı açıklamada "Lunaparktaki eğlence alanımızda oyun ve eğlence gereçlerimiz, tüm güvenlik önlemleri alınıp, yetkili merciler tarafından da kontrol edilerek güvenlik rapaporunu aldık. Sayın Boyabatlıları ve diğer il ve ilçelerden gelen vatandaşlarımızı bekliyoruz. Biz her yıl Boyabat'a geliyoruz. Böyle güzel bir panayır geleneğini en güzel şekilde devam ettiren Belediye Başkanımız Şafik Çakıcı'ya çok teşekkür ediyorum. Tüm Boyabatlılara da selam ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

24 Ekim'de son bulacak panayıra haftasonu katılımın yüksek olması bekleniyor.

-Haber Merkezi
 

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2018, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115