Sinop'ta denizde boğulan baba ve iki oğlunun cenazeleri Boyabat'ta toprağa verildi

Sinop'ta denizde boğulan baba ve iki oğlunun cenazeleri Boyabat'ta toprağa verildi

Sinop'ta serinlemek için girdikleri denizde boğulan baba ve iki oğlunun cenazeleri Boyabat Şehir Mezarlığında dualar ve gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

Ayancık ilçesi Harzana köyü sahilinde girdikleri denizde boğulan baba Ramazan Demirci ile çocukları 12 yaşındaki Resul ve 14 yaşındaki Kerem'in cenazeleri Ayancık Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Boyabat Devlet Hastanesi morguna getirildi. Baba ve iki oğlunun naaşları 13 Temmuz 2020 Pazartesi günü saat 13.30'da morgdan alınarak Boyabat ilçe mezarlığına getirildi.

Burada helallik alınmasının ardından baba ve iki oğlunun cenaze namazları İlçe Müftüsü Mehmet Evirgentürk tarafından kıldırıldı. Cenazeler Kura'n-ı Kerim okunuşu ve dualar eşliğinde toprağa verilirken yakınlarının gözyaşlarına boğuldukları görüldü.

Cenazeye katılanların başsağlığı dileklerini kabul eden anne Selma Demirci ile çocukları Hüseyin ve Medine Demirci'nin güçlükle ayakta durdukları görüldü.

Ayancık ilçesinde dün denize giren ve bir süre sonra gözden kaybolan Ramazan Demirci ve iki oğlu, çevrede bulunan vatandaşlar ve cankurtaranlar tarafından kıyıya çıkarılmış, sağlık ekiplerince Ayancık Devlet Hastanesine kaldırılan baba ve iki oğlu yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirmişti.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2020, 17:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138