Sinop OBM tamam! Resmi Gazetede yayınlandı

Sinop OBM tamam! Resmi Gazetede yayınlandı

Sinop OBM tamam! Resmi Gazetede yayınlandı

Sinop'ta Orman Bölge Müdürlüğünün kurulmasına ilişkin karar Resmi Gazetede yayınlandı. 

Sinop'ta 34 yıl faaliyet göstermesi ardından 2011 yılında Bakanlar Kurulu kararıyla kapatılan Orman Bölge Müdürlüğü (OBM) tekrar açılıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan; 'Kuruluş merkezi Sinop ili olmak üzere Sinop Orman Bölge Müdürlüğünün kurulmasına' ilişkin karar, 28 Ekim 2021 Tarih ve 31642 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlandı.

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş,  "Uzun ve yoğun süren çabalarımızın sonucu olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Sinop’umuza Orman Bölge Müdürlüğü kurulma karar alınmıştı. OBM'nin kurulmasına ilişkin karar sayın Cumhurbaşkanımızın onayı ile Resmi Gazetede yayınlandı” dedi.

DAHA FAZLA YATIRIM VE İSTİHDAM
Dr. Nazım Maviş, Sinop Orman Bölge Müdürlüğünün resmen kurulduğunu, OBM'nin fiilen faaliyetlerine başlamasıyla orman ve orman gelirlerinin artırılmasına yönelik yeni proje ve teknik çalışmalara yoğunlaşılacağını, orman köylüsü ve yöre halkının talep ve ihtiyaçlarının yerinden karşılanacağını, daha fazla yatırım ve istihdam için ilgili kurumlar nezdinde takiplerinin devam edeceğini ve müteşebbislerin her zaman destekçisi olacaklarını ifade etti.

Dr. Nazım Maviş, Sinop Orman Bölge Müdürlüğünün kurulmasıyla ilgili taleplerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2021 yılının Ocak Ayında onay vermesinin ardından, Orman Genel Müdürlüğü tarafından kuruluş teknik çalışmalarını yürütüldüğünü hatırlattı. Maviş, Strateji ve Bütçe Başkanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığının onay süreçlerini tamamlaması ardından, kararın Resmi Gazete’de yayımlanmasına kadar ilgili kurumlar nezdinde çalışmaları dikkatle takip ettiklerini dile getirdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yardımcı hizmetli
Yardımcı hizmetli - 2 yıl Önce

Sayın vekilim bir çok defa söylememize rağmen hiç kimse sesimiz olmuyor yardımcı hizmetliler gih kadrosu bekler yardımcı olun sesimiz olun bizlerde bu kadrodan kurtulalım kaybımız yıllardır çok fazla .

y.hizmetli
y.hizmetli - 2 yıl Önce

SAYIN VEKİLİM BELKİ GÖRÜRSÜNÜZ DİYE YİNE YAZIYORUM BİZLER 2005 DEN BERİ GİH KADROSU BEKLİYORUZ HAKKIMIZ OLAN BUDUR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİZ TAŞERON ARKADAŞLARIN MAAŞI BİZDEN FAZLA OLDU BU AYIP VE KAYBIMIZIN DÜZELTİLMESİ TEK İSTEĞİMİZDİR .

yenimahalleli
yenimahalleli - 2 yıl Önce

helal olsun size diyer partiler kapattı sizler actınız

SIRADAKİ HABER

banner115