SİAD Sinop Şubesi Törenle Açıldı

SİAD Sinop Şubesi Törenle Açıldı

SİAD Sinop şubesi açıldı

İstanbul'da genel merkezi bulunan Sinoplu İşadamları Derneği'nin (SİAD) Sinop şubesi törenle açıldı.

Atatürk Caddesi üzerindeki şubenin açılışına  AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Vali Yardımcısı Mehmet Tanışır, SİAD Başkanı Rafet Orhan ve vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Mehmet Tanışır, İstanbul'da yaşayan Sinopluların sayısının oldukça yüksek olduğunu belirterek, "Sinoplu olup ta il dışında yaşayanların sayısı yaklaşık 500 bin, yurt dışında ise bu rakam 200 binleri buluyor. Dolayısıyla dışarıda yaşayan iş adamlarımızın Sinop'a gelmelerini ve istihdamı artırıcı yatırımlar yapmalarını bekliyoruz." dedi.

Milletvekili Nazım Maviş de SİAD'ın Sinopluları bir araya getirmek, Sinop adına bir şeyler yapmak amacıyla birçok özverili çalışmalar içinde olduğunu söyledi.

İstanbul'da yaşayan Sinoplu iş adamlarının memleketlerine gelmesini arzu ettiklerini dile getiren Maviş, "Sinop’la ile İstanbul arasında bir köprü kurmamız gerekir diye düşündük. Bu kapsamda SİAD'ın önemli misyonlarından birisi de bugün açılışını yaptığımız hizmet binası İstanbul ve Sinop arası bir köprü görevi yapacak." ifadesini kullandı.

SİAD Başkanı Rafet Orhan da, belli bir hedeflerinin ve amaçlarının olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti.

"Öncelikle birlik ve beraberlik ve bir arada olmak için mücadele ediyoruz. Daha sonra Sinoplu iş adamları olarak mücadelemizi İl genelinde sosyal projelere imza atarak sürdürmeyi hedefliyoruz. Bu şehrin evladı olarak Sinop’a Sinoplu’ya hizmet etmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız."

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2018, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138