PERİYODİK PAZARLIKLAR

Boyabat’ta haber yayını yapan internet sitelerinde yer alan bir habere göre; Boyabat’a içme suyu sağlayan kuyulardaki dalgıç pompaların ve motorların periyodik bakımlarının pazarlık usulü ile yapıldığı ve bunun usule uygun olmadığı iddia edildi.

PERİYODİK PAZARLIKLAR

PERİYODİK PAZARLIKLAR

Boyabat’ta haber yayını yapan internet sitelerinde yer alan bir habere göre; Boyabat’a içme suyu sağlayan kuyulardaki dalgıç pompaların ve motorların periyodik bakımlarının pazarlık usulü ile yapıldığı ve bunun usule uygun olmadığı iddia edildi.

Geçtiğimiz ay içinde Sinop’ta yayımlanan yerel gazeteler olarak ortak bir deklarasyona imza atmıştık.

Yaygın basında ve televizyon kanallarında da yayımlanan ve Türkiye’de gündem oluşturan deklarasyonda, Sinop ili genelinde yasalara aykırı olarak bazı mal ve hizmet alımlarının pazarlık ve doğrudan temin usulüyle yapıldığı ve bu konunun takipçisi olacağımızı ilan etmiştik.

Bu nedenle soruyoruz:

-  Periyodik bakımlar olağanüstü acil durumlar mıdır?

-  Pazarlık usulü ile hizmet alımı şartları nedir?

-  Bakım hizmet ihalesi, haberde iddia edildiği gibi, hep aynı firma tarafından mı alınmıştır?

-  Bu firmanın almış olduğu ihalelerin pazarlık usulü, alımlarının doğrudan temin olması tesadüf müdür?

-  Söz konusu firmanın Belediye ile bir ilişkisi var mıdır?

-  Periyodik bakım yerine; tüm pompaların ve boruların sıfırdan yeniden yerleştirilmesi daha ucuza mı mal olmaktadır?

İsmet Sezer

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2019, 01:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
usta
usta - 4 yıl Önce

BOYABAT.Lİ alınan malzemlerin fiyatını araştır ve internetteki fiatlarla karsılastır farkı görersin biz bu işi yapıyoruz fiatlar anormal ve şöküp takmaya yazılan fiatlara bak.ve bu yapılan işleri boyabatta bir tornacı veya bir usta çok uygun fiata yapardı emin ol.

Boyabat'li
Boyabat'li - 4 yıl Önce

Siz bari yapmayın bir araştırın bu iş tabiki acil bir iş 7 24 çalışan bir sistem tabiki bakım ve revizyona gider .Bu haberi para karşılığı yapan tek taraflı gazetecilerden olmayın araştırın belediye gidin
sorun yapılmadanmı para veriyorlarmış kimse kimseye olmayan işe para vermez veremez kanun var izan var işinin ustası varsa memleketinde ona yaptıracak çorumdan ustamı gelecek tabiki bu adam yapacak bundan dogal ne var memleketin ustası yapacak.Bunlar karınları almadığı başka şeyler var bu haberi yaptıran şerefsiz birde yapan yanlış yapmış başı başka bacağı başka yapmış Allah akıl versin herşey normal az bile yazmış lar işi bilen adam o zahmeti bilen zaten yazmaz hazir para marka kıyafetle yazması kolay olur

İsmet Sezer
İsmet Sezer @Boyabat'li - 4 yıl Önce

Periyodik Bakımlar Acil olmaz.
- Periyodik bakımlar olağanüstü acil durumlar mıdır? - Pazarlık usulü ile hizmet alımı şartları nedir? - Bakım hizmet ihalesi, haberde iddia edildiği gibi, hep aynı firma tarafından mı alınmıştır? - Bu firmanın almış olduğu ihalelerin pazarlık usulü, alımlarının doğrudan temin olması tesadüf müdür? - Söz konusu firmanın Belediye ile bir ilişkisi var mıdır? - Periyodik bakım yerine; tüm pompaların ve boruların sıfırdan yeniden yerleştirilmesi daha ucuza mı mal olmaktadır?

Bu soruların cevabını verin

SIRADAKİ HABER

banner115