Panayır Lunapark İşletmecisinden Açıklama

Panayır Lunapark İşletmecisinden Açıklama

Panayır Lunapark İşletmecisinden Açıklama

17 Ekim Çarşamba günü başlayan Boyabat Panayırında kurulan ve her yaştan kişinin ilgisini çekecek lunapark hakkında ,işletme sahibi İskender Keskin'in oğlu bilgi verdi.

30 yıldır bu sektörde olduklarını ifade eden Keskin ,sadece Boyabat'ta değil birçok panayır ve etkinlikte bu tarz eğlence alanları oluşturduklarını söyledi.

Peki bu salıncaklar güvenli mi ?

Keskin, son teknolojiden faydalandıklarını ve bu salıncakların mühendisler tarafından alınan belgelerle kurulduğunu ,gönül rahatlığa ile vatandaşların kullanabileceklerini ifade etti.

Keskin "Lunaparktaki eğlence alanımızda oyun ve eğlence gereçlerimiz, tüm güvenlik önlemleri alınıp, yetkili merciler tarafından da kontrol edilerek güvenlik raporunu aldık. Boyabatlılar gönül rahatlığı içerisinde bu salıncakları kullanabilirler.Sayın Boyabatlıları ve diğer il ve ilçelerden gelen vatandaşlarımızı bekliyoruz. Biz her yıl Boyabat'a geliyoruz. Böyle güzel bir panayır geleneğini en güzel şekilde devam ettiren Belediye Başkanımız Şafik Çakıcı'ya çok teşekkür ediyorum. Tüm Boyabatlılara da selam ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Eğlence alanında Uçan Sandalye,Balerin,Çocuk Jeepi,Elma Kurdu,Uçak,Çocuk Gondolu,Çarpışan Araba,Sekolin,Kanguru,Yetişkin Gondolu,Zıp zıp,Pokemon,10 D Cinema gibi 15'e yakın ürün bulunmakta.

Fiyatlar ise bilet başına 5 Türk Lirası.

-Haber Merkezi


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115