"Oku Zifr-i Katran" filmi ne durumda

 "Oku Zifr-i Katran" filmi ne durumda

 "Oku Zifr-i Katran" filmi ne durumda

Boyabatta çekimleri yapılan  "Oku Zifr-i Katran" filmini vatandaşlar merak içerisinde bekliyor. 

Daha önce afiş ve birkaç kamera arkasının yayınladığı filmin fragmanı henüz yayımlanmadı.Vizyon tarihini 3 ay geçen film vatandaşlarca merak uyandırıldı. Boyabatlı vatandaşlar Film ile ilgili bir açıklama bekliyor.

05 Ocak 2018 tarihinde Yönetmen Haydar Işık,  “Oku ” sinema filminin tanıtımı için basın mensuplarıyla bir araya gelmişti.Işık  Boyabat'ta  çekilen filmin Nisan veya Mayıs ayında vizyona gireceğini belirtmişti. Işık:  “Kasım 2017'de  filimin ön hazırlıklarına başladık, her şey planladığımız gibi gitti. Film çok ciddi mesajlar veriyor. İzleyen herkes kendinde mutlaka bir şey bulacak” diye konuşmuştu.

Senaryosunu Özlem Bölükbaşı'nın yazdığı, yönetmenliğini Haydar Işık, genel koordinatörlüğünü Cem Başaran Aksan ve yapımcılığını Serkan Özdemir'in üstlendiği filmde Ümit Acar, Ayberg Yılmaz, Gülfer Sarıgül, Burhan Çelik, Özge Pirçek, Ömer Konakçı, İrem Alhan, Mehmet Aydoğmuş, Ömer Baran ve Yağmur Demirci rol aldığı film'in vizyon tarihinin 3 ay gibi bir sürede sapması Boyabat'lı vatandaşlarca merak konusu oldu. 

HİÇ KİMSE AÇIKLAMA YAPMADI! 

Filmin önce ''Kulis'' videosu ''Fragman'' adı altında bir çok gazete tarafından yayımlandı. Söz konusu Video'da filmle ilgili bir sahne gösterilmedi. Ardından filmin afişi paylaşıldı. 

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'nında kısa bir rol oynadığı film ile ilgili vatandaşlar açıklama bekliyor. 

Filmin youtube hesabında ki ''kulis videosu'' 3.800 kişi tarafından izlendi. 


 

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2018, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115