Noel Baba Boyabat'ta Hediye Dağıttı 

Noel Baba Boyabat'ta Hediye Dağıttı 


Noel Baba, Boyabat'ta Hediye Dağıttı 

Boyabat'ta yılbaşı sebebiyle noel baba kıyafeti giyen hayırsever vatandaşımız Yücel Sönmez, bazı evleri ziyaret ederek çocuklara hediyeler verdi.

Çalınan kapıları açan ve karşılarında elindeki hediye dolu çuvalı ile Noel Baba'yı gören çocuklar şaşkınlıklarını gizleyemedi. İlk kez Noel Baba gören çocuklardan bazıları korkulu gözlerle olan biteni anlamaya çalışırken, bazı çocuklar da karşılarında kendilerine hediyeler getiren Noel Babayı görünce heyecanını gizleyemedi. Ancak hediyelerini alan çocukların sevinçleri de gözlerden kaçmadı.

Beş yıldır Noel Baba kıyafetiyle çocuklara sürpriz yapıp, onları sevindiren  Sönmez, ailelerin yeni yıllarını da kutlayıp, 2022 yılı için iyi dileklerde bulundu.


 

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2022, 00:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nisa
Nisa - 2 yıl Önce

Çok acı gerçekten. Bu sürprizi kendi bayramımızda yapsanız kurban yada ramazanda. Nedir bu özenti?

Murat Bora
Murat Bora - 2 yıl Önce

Bırakın şu gavur kültürünü çacuklarimiza kendi âdet lerimizi kültürümüzü aşilayin onlar değilmi Bosna'da Irak'ta Suriye'de binlerce insanı kadin çocuk demeden katleden

5757
5757 - 2 yıl Önce

Noel işi biliyor .Bürokrat yada çelik kapılı evlere gitmiş. Kenar mahallelere gitseydi daha iyi olurdu. Gene de tebrik etmek gerekir sevinen çocuk.

Neşe
Neşe - 2 yıl Önce

Yücel kardeşime bu ince davranışından dolayı çok teşekkür ederiz . Yeni yıl sağlık mutluluk huzur getirir inşAllah

Acı gerçek
Acı gerçek - 2 yıl Önce

Müslüman bir ülkede hristiyan ve yahudi bayramı kutlamak. Daha bu yaşta çocukların zihnini bulandırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Çok yazık gerçekten. Noel hristiyanların yahudilerin bayramıdır. Hiç bir hristiyanın Ramazan ve kurban bayramını kutladığını gördünüz mü? Yazık…

Cemil
Cemil - 2 yıl Önce

Gerçekten çok komik yardım edip çocuk sevindirmek istiyorsanız gerçekten bunu yılbaşında eğlencesine deyil kurbanda gerçekte yardıma muhataçlara yardım edin gerçekten kınıyorum

ahmetünal
ahmetünal - 2 yıl Önce

gelirken geyiklerle giderken yaya gitmiştir, noel bey bizimkiler geyikleri meze niyetine yirle şartosun hemide yılbaşında :))

SIRADAKİ HABER

banner115