Nazım maviş Türkeli'nde

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Türkeli ilçesini ziyaret etti.

Nazım maviş Türkeli'nde

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Türkeli ilçesini ziyaret etti.

Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, bir dizi temasta bulunup, yapımı hızla devam eden yatırımları yerinde incelemek üzere Türkeli ilçesini ziyaret etti. 

Maviş, Türkeli ilçesinde ilk olarak Türkeli Kaymakamı Murat Zadeleroğlu’nu makamında ziyaret etti. 

Burda Türkeli’de devam eden yatırımlar hakkında Kaymakam Murat Zadeleroğlu’ndan bilgiler alan Maviş, daha sonra ilçede hayata geçen ve yapımı hızla devam eden yatırımları yerinde inceledi.

TÜRKELİ’DEKİ YATIRIMLAR HIZLA TAMAMLANIYOR 

Maviş, Türkeli’de devam eden Gençler Merkezi, Spor Salonu, Atölye, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Okul ve Yurt Binası inşaatları ile Hükümet Konağı inşaatını sırasıyla inceleyerek, ayrıntılı bilgiler aldı.

Maviş, Türkeli programında daha sonra Türkeli ilçesinde görev yapan kurum müdürleriyle bir toplantı yaptı. 

Maviş toplantıda, Türkeli’deki ekonomik gelişim, eğitim, turizm ve yatırım programları hakkında kurum müdürleriyle fikir alışverişinde bulundu. 

Maviş daha sonra Türkeli Direkli köyünde çevre köy muhtarları ve ihtiyar heyetlerinin katılımlıyla düzenlenen çay sohbetine katıldı. 

Burada köy muhtarı ve ihtiyar heyetlerinin talep ve beklentilerini dinleyen Maviş, kendisine iletilen istekleri tek tek not aldı. 

Maviş Türkeli’de son olarak Ak Türkeli İlçe teşkilatını ziyaret ederek, parti üyeleriyle buluştu. 

Burada partililere 24 Haziran seçimlerindeki özverili çalışmaları için teşekkür eden Maviş, “Türkeli’miz 24 Haziran’da üstüne düşen görevi layıkıyla yerine getirdi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ak Partimize Türkeli tarihi bir destek verdi. Bunda teşkilatımızın da emeği büyük. Partimize ve davamıza gönül vermiş tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonraki süreçte, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin kazanımlarıyla Türkeli’mizi tarihi hizmetlerle buluşturma ve Türkeli’mizin mert ve sözünün eri insanına hizmet etme sırası bizde. Şu an Türkeli ilçemizin turizimine, eğitimine ve ekonomisine değer katacak yatırımlarımız hızla yükseliyor. Elbette daha birlikte yapacağımız çok iş var. Bu güzel yatırımlara yeni yatırımlar eklemek için gönül birliğiyle çalışacağız. Yeni dönemin bir kez daha hem Türkeli’mize hem de Sinop’umuza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. 24 Haziran’da verdiğiniz yetkiyi en güçlü ve en iyi şekilde kullanacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 

Maviş’e Türkeli programında Ak Parti Türkeli İlçe Başkanı Adem Ünal ve  İl Genel Meclisi üyeleri de eşlik ettiler.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2018, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115