Milletvekili Dr. Nazım Maviş Gündüzlülerle Bir Araya Geldi

Milletvekili Dr. Nazım Maviş Gündüzlülerle Bir Araya Geldi

Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, beraberinde Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız olmak üzere Gündüzlülü vatandaşlarla buluştu.

Maviş ve beraberindeki heyeti  İlçe Nüfus Müdürü Ramazan Kuru, Boyabat Gündüzlüler Derneği Başkanı Şükrü Yıldırım, İstanbul Gündüzlüler Derneği Başkan Vekili Aydın Bacak, Sinoplular Çekmeköy Dernek Başkanı Adem Gıcık, İstanbul Boydef Yönetim Kurulu Adına Rahmi Kaşıkçı. Günpınar Köyü Muhtarı Sami Güngör, Yeşilçam Köyü Muhtarı Remzi Çetinkaya, Yeniköy Muhtarı Şemsi Akkaya, Sefa Mahallesi Muhtarı Murat Yetim, İstanbul Boydef Kadın Kolları Başkanı Yeter Ateş, Öceki İstanbul Gündüzlüler Derneği Başkanlarından Niyazi Balcı, Önceki Gündüzlüler Dernek Başkanı Sebahattin Yetim ve Gündüzlülü vatandaşlar karşıladılar.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız konuşmalarında Güdüzlülerin her zaman kendilerine destek olduklarını belirtip, minnetkar olduklarını dile getirdiler. Verdikleri hizmetlerden bahseden başkanlar, eksikleri varsa bunları da tamamlayacaklarını dile getirip not aldılar.

Daha sonra konuşan Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Gündüzlülerin İstanbul'daki dernek merkezlerinde iftar programına katıldığında İstanbul'da hiç bir Sinop derneğinin sahip olmadığı bir dernek binasıyla karşılaştığını, adeta bir kültür merkezi şeklindeki mekandan dolayı Gündüzlüleri tebrik ediyorum dedi.

Maviş, konuşmasına devamla "Sizlerle gurur duyduğumu ifade ediyorum, bu birlik ve beraberliğiniz sürdükçe çok daha büyük işler başaracağınıza inanıyorum. Sizler çalışkan bir toplumsunuz. Her zaman da bizlere destek oldunuz. İstanbul'da çok sayıda Gündüzlülü kardeşlerimiz var, biliyorum ki her seçimde Ak Parti'ye destek olmuşlardır. 

Ancak dış güçlerin topyekün Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ı saf dışı edebilmek için kampanya yürüttüklerini, boyun eğdirmeye çalıştıklarını hepiniz izliyorsunuz. Bu güçlere boyun eğmeyen Erdoğan'ı yıkabilmek için içimizdeki muhalifleri kullanarak bizi yıkmaya çalışan güçlere karşı uyanık olmanızı istiyorum. Dış güçler bizim hep zayıf kalmamızı, kendilerine muhtaç olup el açmamızı istiyorlar. Sen güçlü olma diyorlar. Tayyip Erdoğan da ben bu milleti korumak için her şeyi yapacağım diyor.

İşte İstanbul seçimi bu şartlarda yapılacak, sizler bu seçimde bunların oyununu bozacaksınız, yakınlarınızla iletişim kurup, ülkenize sahip çıkın diyorum. Allaha emanet olun, tekrardan bayramınız kutlu olsun" ifadelerinde bulundu.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2019, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115