MHP Boyabat ilçe Başkanı Erdoğan'dan "Milli Birlik" Mesajı

MHP Boyabat ilçe Başkanı Erdoğan'dan "Milli Birlik" Mesajı

MHP Boyabat ilçe Başkanı Erdoğan'dan "Milli Birlik" Mesajı

MHP Boyabat ilçe Başkanı Mehmet Fevzi Erdoğan, İbdil'de şehit olan askerlerimiz için başsağlığı dileklerinde bulunup, "Milli Birlik" mesajlarını içeren basın açıklamasında bulundu
 

Mehmet Fevzi Erdoğan yaptığı açıklamada "Dünya acımasız bir savaş alanı halini almış durumda. Bilhassa Suriye dünyanın bu yüzünün en belirgin alanı olmuş durumdadır. İnsanlık onurunun yerle bir olduğu, sivil, kadın, yaşlı ve çocukların büyük bir acımasızlık içinde kurban edildiği bu ülkede kan durmuyor. Acı ve gözyaşı durmuyor. İşte bunu engellemek ve insana insanca muamele etmek için görev yapan Türk  askerleri dün alçakça bir saldırıya uğramış 33 Mehmetciğimiz şehit olmuştur.

Başımız sağolsun, Allah şehitlerimizin mekânını cennet eylesin. Gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Ailelerine de sabır ve geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz. Canımızı yakanlara hakkettikleri cevabı veriyoruz, vereceğiz.

Biz  Türk  Milleti  olarak bunu yapan cani Esad’ı da ona sahip çıkanları da çok iyi biliyoruz. Türk  Milleti bu zorluğu aşabilecek güçte bir millettir. Birlik ve beraberlik içinde bunu da aşacağız  gün birliklik olma günüdür. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin verdiği Nöbetteyiz! Türk  Milliyetçilerinin lideri Türklüğün aklı olan genel başkanımız bu konuda çok net ifadelerle devletimizin ve muzaffer Ordumuzu yanında olduğumuzu bildirdi. Biz de liderimizin bizi görevlendirdiği nöbet yerimizde hazır kıta bekliyoruz. 
Türk Milletinin bu zorluğu aşacağını da çok iyi biliyoruz. Boyabat milli birliğimizin kalesidir. 
Boyabatlıların milli şuur ve milli birlik değerleri açısından son derece önemli bir ilçe dir. Askerimizin duacısıyız. 
 

Boyabat  Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatımız  olarak devletimizin ve milletimizin tek yürek olarak bu zorluğu aşacağını biliyoruz. Milli birlik ve beraberliğimizin kalesi olan Boyabat  karakteri icabı gereken dirayeti gösterecek düşmana cephe gerisinde de imkân vermeyecektir. Bir olacağız, diri olacağız. Ne Mutlu Türküm Diyene." ifadelerinde bulundu.

MHP BOYABAT İLÇE BAŞKANI 
   MEHMET FEVZİ ERDOĞAN

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2020, 20:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115