Mehmet Ersoy Boyabat'ta denetimlerde bulundu

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Boyabat'ta trafik denetimlerinde bulunup sürücü ve yolcularla bayramlaştı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, memleketi Boyabat ilçesinde trafik denetlemelerinde bulunup, sürücü ve yolcuların bayramını kutladı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Boyabat ilçesi Ilıca köyünde bir yakınının cenaze töreni sonrasında Boyabat Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği önündeki kavşakta durdurulan araç sürücülerinin Kurban Bayramlarını kutlayıp, kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bakan Ersoy, denetimlerinde sürücüleri uyarırken, "Dikkatinizi çekip, dikkatli gitmenizi temin etmek için uygulama yapıyoruz. Kuralları bir kez daha hatırlatalım ki sağ salim sevenlerinize kavuşun istiyoruz." dedi.

Ersoy, araç içindeki çocuklara da hediyeler verip "Kaptanınız, kurallara uymazsa düdük çalın, uyarın" söyleminde bulundu.

Sürücü ve yolculara trafik polisleri tarafından şeker ve kolonya ikram edildi. Ekipler araç içinde maskesi olmayan sürücü ve yolculara maske, verip, uyarıda bulundular.
Ersoy, denetimler sonrası emniyet ve jandarma trafik ekipleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ersoy' un denetimlerine Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Boyabat Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, İl Emniyet Müdür Vekili Hakan Er, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Hakan Başakçı, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar ve diğer ilgililer eşlik ettiler.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2021, 11:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
birol çok
birol çok - 3 yıl Önce

AKP de sinopda benim deyer verdiyim tek kişi mehmet bey bakanımız

SIRADAKİ HABER

banner115